Vilka är fördelarna med Epsom Salt Baths?

December 31

Vilka är fördelarna med Epsom Salt Baths?


"Att få ett virus är kroppens sätt att tvinga oss att avgifta och en Epsom salt bad är en av våra favorit rekommendationer för en mild avgiftning", säger Dr Margaret Philhower. Epsom salt är en naturlig, ofarlig komplement som kan hjälpa din kropp att bekämpa sjukdomen, reparera skadade muskler och lugna stress. En Epsom salt bad är inte bara en avkopplande tillflyktsort; det faktiskt kommer att göra dig friskare.

Vad är Epsom salt?

Epsom salt är en magnesiumsulfat förening. Även om det kallas "salt" det inte har samma komponenter är de vanligare bordssalt. Epsom salt är uppkallad efter staden Epsom, England, där föreningen började tillverkas genom att destillera det från vatten.

Vikten av magnesium

Magnesium är ett viktigt mineral i en väl fungerande kropp, och Office of Kosttillskott rapporterar att de flesta amerikaner inte får tillräckligt med magnesium i sin kost .. Magnesium i Epsom salt har flera fördelar, och kan hjälpa kroppen att övervinna magnesium brister.

Fördelar med magnesium

Vilka är fördelarna med Epsom Salt Baths?


Magnesium har visat sig hjälpa till att lindra stress och förbättra koncentration, vilket leder till gemensamt utnyttjande av Epsom salt som badsalt. Magnesium är också viktigt för muskler och nerver att fungera korrekt. Dr. Margaret Philhower citerar magnesium som ett bra komplement till "muskelavslappning och spola mjölksyran ur dem." Enligt Epsom Salt rådet, blötläggning i ett bad med Epsom salt är en av de mest effektiva sätten för en kropp att absorbera magnesium.

Fördelar med Sulfater

Enligt Epsom Salt rådet, sulfater i Epsom salt är också fördelaktigt. Sulfater kan hjälpa kroppen spola gifter och ta upp näring mer effektivt. Sulfater komplement magnesium fördelar på leder och vävnader. Sulfater har också visat sig bidra till att förebygga eller mildra migrän.

Använda Epsom salt i ett bad

Epsom Salt Rådet rekommenderar att lägga till två koppar Epsom salt till en standardstorlek badkar, medan Dr Philhower rekommenderar upp till fyra cups.For stora trädgård badkar, kanske du vill öka mängden upp till fyra koppar. Du kommer att uppnå maximal fördel om du njuter tre gånger per vecka under minst 12 minuter varje gång.

Var kan man köpa Epsom Salt

Nästan alla apotek kommer att bära Epsom salt. Denna grundform kommer att fungera bra som en tillsats till ett varmt bad. Flera företag erbjuder Epsom badsalt med dofter och färgämnen, för att öka den sensoriska upplevelsen av badet. Om du köper anpassade Epsom badsalt, vara säker på att basen av saltet är magnesiumsulfat.


Relaterade artiklar