Hur man drar en person på en häst

June 11Förhållandet mellan människor och hästar går tillbaka till antiken. Även om den exakta tidpunkten för häst domesticering kan vara i tvist, var det säkert flera tusen år f.Kr. Sedan dess har människor och hästar haft ett tätt samarbete. Hästar har hjälpt oss i jordbruket och i krigstid. Vi använder hästar för sällskap och njuta av ridning dem att återknyta kontakten med naturen. Hästsport är också en spännande tävlingsidrott runt om i världen.

Instruktioner

• Studie bilder på hästar. Titta på bilder av hästar Trav eller galopperar i full fart. Studie bilder av ryttare på hästar. Lägg märke till föraren reagerar olika beroende på hastigheten av hästen. En ryttare lutar längre fram snabbare hästen körs.

• Rita en horisontell rektangel som representerar kroppen av din häst. Lägg en svans till en ände. Rita två korta diagonala linjer i den andra änden till hals. Ett vertikalt ovala på toppen av halslinjerna. Blanda kroppen, halsen och huvudet tillsammans. Rita hår på toppen av hästens hals. Tillsätt öron och mun. Rita i en näsborre och näsan. Rita ett öga på den sida av huvudet. Rita en träns på hästens huvud ansluter till änden av en metall lite på sidan av hästens mun.

• Rita fyra vertikala rektanglar under hästens kropp: två i fronten, två i den bakre. Skildra en framben och en bakre benet av samma sida förlängas. Rita en liten cirkel efter halva tiden av de andra två frambenen. Rita en liten rektangel som sträcker sig bakåt från knäet. Rita en annan liten cirkel i mitten av denna rektangel för hästens fetlock gemensamt. Rita en annan mindre rektangel som sträcker sig uppåt från denna punkt. Rita en liten fyrkant på ändarna av alla fyra benen för hovar.

• Rita en rektangel som sträcker sig upp från hästryggen, lutas något framåt. Lägg till en mindre cirkel ovanför denna rektangel. Rita hals linjer som förbinder huvudet och bålen. Rita en mindre, tunnare rektangel som sträcker sig framåt från bottnen av bålen. Rita en mindre krets för ryttarens knäleden. Rita en annan liten rektangel mete bakåt för föraren kalv. Rita två tunna rektanglar som sträcker sig ut från förarens överkropp. Lägg till två små cirklar på ändarna av dessa för armbågarna. Rita ytterligare två rektanglar för underarmarna. Lägg ytterligare två små cirklar vid ändarna av dessa för händerna.

• Dra fingrarna på ryttare händer. Rita tömmar genom att ansluta tygeln till ryttarens händer. Rita ryttarens näsa, mun, öra och öga för en profilvy. Rita jeans och en skjorta på ryttare. Rita hår på huvudet och en cowboyhatt. Rita en sadel under ditt ryttare. Rita stövlar och stigbyglar på foten.

• Blanda in och jämna ut linjerna i din teckning, radera oönskade sådana. Lägg till ytterligare skuggning och detaljer för att skapa en naturlig look.


Relaterade artiklar