Vem kan administrera Botox Injektioner?

August 16

Vem kan administrera Botox Injektioner?


Botox injiceras i musklerna som orsakar våra mest långlivade rynkor, blockera överföringen av nervimpulser till de injicerade musklerna. Gjort i ca 10 till 15 minuter, Botox erbjuder resultat som kan pågå cirka fyra månader. Liksom alla injektion du skulle vilja ta emot, bör det göras av en erfaren sjukvårdspersonal --- "upplevt" är nyckelordet.

Vem Exakt kan administrera Botox?Alla sjukvårdspersonal kan administrera Botox; kommer dock läkare som är specialiserade på kosmetiska behandlingar har mest erfarenhet. Hudläkare, plastikkirurger, ögonläkare, otolaryngologer (öron-, näs- och halsläkare) och andra läkare som specialiserat sig på kosmetiska behandlingar är oftast upplevs med Botox. I allmänhet, dermatologer, ögonläkare och plastikkirurger är de som använder det mest, därför deras kompetens är förmodligen bättre.

Can sjuksköterskor (RNS) eller Physicianassistenter (PAS) Injicera?

Vem kan administrera Botox Injektioner?


Ja, beroende på läget du bor i. Villkorad på din statens regler, en RN eller PA kan administrera Botox till patienter. Läkarens Coalition för injicerbara Safety (PCI) anger att RN eller PA bör vara under överinseende av en kvalificerad läkare som har ordinerat injektionen åt dig. RN eller PA bör också kunna visa bevis på sin medicinska utbildning och licensieringen. Den PCIS konstaterar också att patienten alltid bör ha möjlighet att begära en läkare att utföra sitt injektion.

Kvalificerad vs. Okvalificerade LäkareSumman av kardemumman är att någon läkare kan köpa Botox. Även tandläkare kan köpa Botox och administrera det lagligt. Bara för att en tandläkare är en läkare betyder inte att hon vet en hel del om Botox. Tandläkare är specialiserade på tänder och tandkött, trots allt. Om dina tänder har rynka pannan linjer, hålla sig borta från tandläkare när det gäller Botox.

Vem Du bör inte låta Inject Du

Vem kan administrera Botox Injektioner?


Akta dig för människor som kallas "injektions specialister." Det kan vara vad receptionisten blev befordrad till. Du bör också undvika "Botox partier." Blandning alkohol och Botox är lika dåliga nyheter --- även om de är dina BFFs.

Ska du gå till en Day Spa, Salon eller hotell för Botox?

Vem kan administrera Botox Injektioner?


Om du ska gå till en dag spa för Botox, vara helt säker på att en kvalificerad läkare är att administrera den eller (beroende på ditt tillstånd) en kvalificerad RN eller PA. Be att få se referenser. I allmänhet är en medicinsk miljö bäst eftersom det är en ren miljö. Salonger och hotellrum är inte den mest sanitära miljöer. Det finns också frågan om varför en kvalificerad läkare skulle utföra Botox injektioner i ett hotellrum i första hand. Se till att det är som injiceras i dig är riktig Botox. Förfalskade Botox kan skada dig. Se till att det är den verkliga affären --- ASK.


Relaterade artiklar