Så här ställer du Anchor i Concrete

October 9

Så här ställer du Anchor i Concrete


Vid framställning av plattan för ett hus är det bäst att ställa in ankarbultar direkt efter stam väggar eller har hällde betongplattan. De ankarbultar är placerade i den våta cementen och vänster för att ställa medan cementen torkar. Då de yttre väggarna i ett hus kommer att skruvas fast i plattan med ankarbultarna. Det gör-det-själv hantlangare kan installera ankarbultar runt utsidan av en stiftelse med en uppsättning av arkitektritningar och några handverktyg.

Instruktioner

• Studera en uppsättning ritningar med utformningen planen. Ritningarna visar de platser där alla dörrar, fönster och innerväggs platser. Bestämma bredden på den yttre väggen för den del av fundamentet, där man arbetar. Du behöver inte placera ankarbultar i dörröppningar eller innerväggs platser.

• Mät 12 inches från ett hörn av stiftelsen och placera en ankarbult i den våta cementen. Bulten måste placeras i mitten där väggen kommer att bli. Skjut ankarbulten tills endast 2 till 3 inches av den skjuter ut från den våta cementen.

• Placera ankarbultar var 16 inches längs längden av väggen. Se de ritningar så att du inte sätter en ankarbult på dörr platser eller där en innervägg slipsar i en yttervägg. Dessutom, på en vägg som är mer än 16 fot lång, behöver du en ankarbult på båda sidor av golvplattan där de butt i varandra. Använd en torped nivå för att se till att varje bult är rakt i betongen innan du flyttar till nästa. Om du stör betongen, måste du använda en konkret handen flyta för att jämna ut betongen runt ankarbulten.

• Upprepa steg 1 till 3 för alla de återstående väggar. Du måste också placera ankarbultar runt alla garageväggar.


Relaterade artiklar