Hur man gör en skata fågelholk

May 16

Hur man gör en skata fågelholk


I västra Nordamerika, skata fåglar gör skålformade bon av pinnar och kvistar, som arbetar hårt och länge på den för att göra det perfekt för sina fågelungar. De gör vanligtvis häckar i träden. Villaägare och bönder ofta njuta av att ha skator som häckar i deras trädgård, eftersom de har en vacker ljud och äter skadeinsekter från trädgårdar. För att uppmuntra en skata att häcka i din trädgård, kan du göra en enkel fyrkantig trälåda för fåglarna att häcka i. Eftersom skator gör öppna bon, i motsats till häckande inne träd bör trälådan inte har en topp.

Instruktioner

• Lägg en bit av massivt trä eller exteriör-grade plywood, minst 15mm tjock och 4 inches med 4 inches, ner på ditt arbete yta och hålla en andra styrelse mot ena sidan.

• Fäst sidokortet i bottenplattan med galvaniserad spik och en hammare. Hammare en spik i varje ände av sidokortet, och tre i mitten, fördelas jämnt över hela linjen.

• Nail de andra tre skivorna på den sida av bottenplattan på samma sätt. Nail sidobrädorna till varandra.

• Placera ett träd i din trädgård från fågelholkar och där människor samlas. Spika holk mot stammen, företrädesvis vilar på en gren, som om det vore ett bo.


Relaterade artiklar