Hur man berättar en Montblanc Nib Storlek

April 21

Hur man berättar en Montblanc Nib Storlek


En spets kanske låter som namnet på en cookie, men det är faktiskt en del av pennan som används för att leverera bläck till papper och är gjord av metall, stål, guld eller ens platina för high-end pennor, såsom som skapas av Montblanc. De flesta Montblanc pennor har en spets - som är ett tips, i motsats till en boll - men räkna ut hur man berättar storleken på spetsen är lite utmanande om du inte har originalkartong.

Instruktioner

• Förstå symboler för dimensionering av knaster. De tre viktigaste pennstorlekar är F, M eller B för fin, medium och bred, respektive.

• Titta på kartongetiketten på ytterförpackningen. Du kommer att se ett litet klistermärke på fat pennan. Detta fungerar bara om du har köpt pennan nya eller har originalförpackningen.

• Studiespetsstorlekar genom att titta på bilder. Använd Internet, böcker, kataloger och andra referenskällor för att få en känsla för storlekar. Se Resurser för två online Montblanc kataloger.

• Titta på spetsen munstycksmaterialet storlek. En bredare eller tjockare linje markerar större spets. Besök Montblanc webbplats för att köpa nya spetsar. Det har ett interaktivt verktyg som låter dig se hur de olika storlekar av nibs påverkar ditt skrivande.


Relaterade artiklar