Terry Cloth Hantverk

July 2

Terry Cloth Hantverk


Frotté är ett mjukt tyg som traditionellt används för att göra handdukar på grund av dess vattenabsorberande egenskaper. Släpp loss kreativiteten med hjälp av trasa för att utforma nyckfull hantverk som gåvor, party och dekorationer. Frotté används ofta för att skapa söta baby shower favoriserar. Du kan skräddarsy hantverk genom att välja frotté i en färg för att samordna med en part eller inredning tema.

Terry Cloth örngott

Terry trasa örngott är idealiska för att täcka stranden eller poolen kuddar och dynor. Tyget kommer att absorbera fukt och håller dig sval och fräsch. Du kan glida vibrerande, handgjorda omslag över billiga plast kuddar för ett dekorativt utseende. För att göra en kudde fall skär en stor frottéhandduk enligt kudde dimensioner. Sy tyget tillsammans med användning av en symaskin eller för hand.

Terry Cloth Pannband

Använd frotté för att skapa en bekväm och elegant pannband du kan bära med tillfälliga kläder poster. På grund av tygets absorptionsförmåga kommer pannband också göra perfekt gym slitage. Klippa bara en remsa av frotté som passar runt huvudet och placera den nedåt på en arbetsyta. Fålla remsans råa kanter med hjälp av en nål och tråd eller en symaskin för att skapa ett snyggt utseende. Anslut kanterna på pannband med ett gummiband, så att du kan lätt glida över huvudet.

Terry Cloth Candy Favors

Terry trasa godis hantverk gör söta baby shower favoriserar. För att göra godis-inspirerade hantverk, vika en baby tvättlapp i tredjedelar längden att skapa en lång remsa. Rulla frotté remsan rulltårta-stil för att likna en bit av hård, virvlade godis och säkra änden med en liten säkerhetsnål. Linda tvättlapp godis i bitar av tydliga cellofan och knyt ändarna med band bågar.

Terry Cloth Sundae Höjdpunkten

Designa en nyckfull baby shower tabellen mittpunkten med hjälp av frotté tyg. Rulla en rosa, blå eller någon annan pastellfärgade barn tvättlapp och placera den i en fruktglass skålen likna glass eller sorbet. Topp tvättlapp med fluffiga vita bomullstussar som vispad grädde. Knyt ett rött band runt en napp och placera den på toppen av bomull, som ett körsbär. Avsluta farkosten genom att sätta in en plastsked i sidan av skålen.


Relaterade artiklar