Små handled tatuering idéer

July 9

Små handled tatuering idéer


Insidan av handleden, precis under handflatan, är en populär plats för tatuering placering. Trots sin höga synlighet, kan sådana tatueringar vara relativt diskret om små. Antingen vänster handled, höger handled, eller båda kan användas för tatuering mönster.

Script

Ett ord eller en kort fras i strömmande skript är en populär handled tatuering design. Alla ord eller en fras som har betydelse för bäraren kan användas här, från "heliga", "tro" och "tror" att "slappna av", "andas" och "släppa taget." Kompletterande ord som "kärlek" och "hat" eller två delar av en lång fras kan tatuerad på båda handlederna, ibland människor får också namn eller initialer (egna eller andras) tatuerade på sina handleder.

Utländska alfabet

Insidan av handleden är också en gynnad plats för ord inskrivna i sanskrit, kinesiska eller japanska tecken. Jag Ch'ing ideogram är också en möjlighet i samma anda, som är runor.

Tal

Romerska siffror är en annan vanlig handled tatuering, ofta till minne ett visst datum, såsom en årsdag eller födelsedag. Plain siffror är också en möjlighet, kanske ett turnummer (en design med "lucky 13" är ett klassiskt old school tatuering) eller något med särskild betydelse för bäraren.

Stjärnor

Den nautiska stjärnan anses vara en lycka emblem, och en gemensam plats att ha dem tatuerade är på insidan av handleden. Andra stjärn mönster är också ofta på samma plats.

Hjärta

Med denna tatuering design, kan du bokstavligen "bära ditt hjärta på ärmen." Av någon anledning är denna tatuering ofta placeras något off-center och är oftast bara en liten översikt i rött eller svart bläck.

Andra symboler

Andra symboler som gör bra liten handleden tatueringar är astrologiska och zodiac symboler, kort passar symboler, alkemiska symboler och noter eller klaver.


Relaterade artiklar