Kvadratmeter krav av värphöns

July 29Värphöns inte kräver en stor mängd utrymme som vissa kommersiella bönder kommer att hålla värphöns i bur med mindre än 1 kvadratfot av utrymme per höna. Men att inte ha tillräckligt med utrymme resulterar i kannibalism som orsakas av överbeläggning och andningsproblem som orsakas av ammoniak som förekommer naturligt i kycklingspillning.

Staplade Burar

Stapel burar ta upp minsta möjliga utrymme och är utformade för att ge minsta kvadratmeterkrav för värphöns. Denna typ av bostäder metod bör ge vita skikt åtminstone 1-1 / 2 kvadratfot av utrymme per höna och bruna skikt åtminstone 2 kvadratfot utrymme per höna.

Hönshus

De utrymmeskrav för coop metoden för bostäder består av interna (coop) och externa (varvet) dimensioner. Intern coop kvadratmeter erbjuder varje höna 3 till 5 kvadratfot utrymme. Extern gård kvadratmeter erbjuder varje höna minst 10 kvadratfot utrymme. Till exempel, för en flock av 4 höns, bör den totala ytor för både coop och gården vara 52-60 kvadratfot.

Frigående

Alternativt, några bönder låter sina höns att röra sig fritt på sin egendom och bara coop dem på natten. I detta fall, kan utrymmet som krävs för en sovande coop eller bur coop vara minst 1-1 / 2 till 2 kvadratfot per höna.


Relaterade artiklar