Hur att höja alkoholhalten i homebrew öl

September 18

Hur att höja alkoholhalten i homebrew öl


Bredvid vatten och te, är öl den mest populära, och mest berusade, flytande på planeten. De flesta människor köper deras öl i pubar, klubbar, snabbköp och off-licenser. Over-the-counter öl har oftast alkohol innehållet i mellan 3 och 10 procent. Hem-bryggning är ett populärt alternativ till att köpa öl som är färdiga. Det är mycket billigare också. Det finns en annan väsentlig fördel till hem-bryggning: det gör det möjligt för bryggaren att bestämma styrkan av hans eller hennes öl.

Instruktioner

Göra öl som ger en kick

• De viktigaste ingredienserna i öl är vatten, stärkelse i form av en mältat korn (ofta korn), öljäst, och humle. En mältat korn är en som först är indränkt i vatten, och torkades därefter. Enzymerna i den torkade spannmål utlösa en process som kallas försockring, som förvandlar stärkelsen till socker. Den öljäst möjliggör fermentering, vilket är en process för omvandling av socker till alkohol. Humlen ger mycket av den distinkta aromen.

• Det enklaste sättet att höja alkoholnivå av hembryggda öl är att höja sockerhalten. Försockring är den naturliga processen att omvandla stärkelse till socker. Det skadar inte att ge en hjälpande hand, men när det finns en önskan att öka styrkan av hemma brygga. Det finns flera sätt detta kan med framgång uppnås. Den ena är genom att lägga honung till mixen. Maltextrakt, som har en sirapsliknande konsistens och en mycket söt smak, är också ett idealiskt val för många hem-bryggerierna. Corn socker kan avsevärt höja alkoholnivåer i hembryggda öl, alltför.

• Ett av de enklaste sätten att öka innehållet av hemma brygga öl alkohol är att lägga whisky. En destillerad dryck, whisky gjord av spannmål som har jäst. Kornen som används vid framställning av whisky inkluderar råg och korn. Whiskey bör endast läggas till hemma brygga öl när jäsningsprocessen är klar och ölen är redo att flaska. Fastställande av whisky till användning är mycket ner till personliga val. Många bryggerier föreslår att lägga till en siffra på 14 g (0,5 oz) av whisky till varje 568ml (1 kejserliga pint) flaska öl. Detta uppgår till ungefär en tredjedel av ett enda skott-glas portion per flaska.


Relaterade artiklar