Kreativa saker att göra med Cinder Blocks

November 24

Kreativa saker att göra med Cinder Blocks


Breeze block är en standard byggmaterial som vanligtvis inte dra för mycket uppmärksamhet från kreativa människor. Detta betyder inte att det inte finns många kreativa saker som du kan göra med vind block. Ju fler block du har, desto mer ambitiös och kreativ du kan vara med dem.

Miniatyr Gardens

Hålen i vind block är perfekt för små trädgårdar. Inrätta en rad slaggblock på en uteplats eller någonstans i din trädgård, med hålen i blocket placeras vertikalt. Fyll utrymmen med bra planteringsjord och frön i dem. Du kan odla små örter på detta sätt, eller klättring och spridnings växter som kommer att växa över kanterna på blocket och försköna din egendom. Breeze block är ett bra sätt att kontrollera aggressiva växter som annars skulle sprids till platser där du inte vill ha dem.

Konst

Använd vind block för att skapa stora och imponerande konstverk. Du kan stapla dem utan murbruk för tillfälliga installationer eller göra permanenta strukturer genom mortaring blocken tillsammans. Försköna blocken genom att måla dem i ljusa färger. Formerna och strukturer som du kan skapa med vind block begränsas endast av din fantasi. Skapa torn, spiraler, platta uteplatser eller trappor. Gör bilder av förstörelse genom att krossa bris block och skapa stenfyllda scenarier. Införliva vackra växter och träd med skarp bris blockera strukturer för att skapa dramatiska kontraster.

Shelter

Breeze block skapa starka strukturer. Du kan bygga en kreativ och användbar skydd med hjälp av vind block för att göra starka murar. Ett härbärge kan byggas på marken eller, om du är ambitiös och orolig bomber, kan du gräva ett mycket stort hål och bygga en bris blockera skydd som kan grävas ner under jord. För extra styrka och minska läckage genom väggarna, bygga väggar med två lager av vind block med ett mellanslag. Detta kommer att minska värmeöverföringen genom väggar och förhindra kondens på insidorna av ditt skydd väggar.

Underground vattenlagrings

Om du har ett stort antal slaggblock som du försöker att hitta en användning för, kan du skapa en underjordisk utrymme för att lagra vatten. Gräv ett hål som är storleken på alla dina vind block och begrava dem med sina hål placerade horisontellt. Installera en handpump med ett rör som går ner till botten av högen slaggblock. När grundvattennivån stiger under regnperioden, kommer vatten samlas i alla utrymmen i vinden block, och du kan pumpa ut med hjälp av pumpen.


Relaterade artiklar