Födelsedagsfest platser för 12-åringar

December 5

Födelsedagsfest platser för 12-åringar


När ditt barn är in i "tween fasen", säger hon sannolikt kommer att ha starka åsikter om vad hennes födelsedagsfest 12th bör involvera och där det ska ske. Även om hon mognar, bör partiet fortfarande innebära en nivå av vuxen tillsyn. Det finns massor av ställen att kasta ett parti som kommer att erbjuda tillräckligt spännande för att hålla även den mest krävande lan underhöll. Från nöjesparken till en campingplats, välja en plats för att matcha hennes intressen och personlighet.

Mall

För flickor som älskar att shoppa, kommer en resa till köpcentret med sin mamma och vänner vara på sin lista över bästa födelsedags destinationer. Börja med att besöka en av hennes favorit snabbmat platser eller restauranger så hon och hennes vänner kan tanka upp för en dag av hektisk shopping. Tala med restaurangchefen i förväg för att se om restaurangen kan leverera en tårta, eller att du kan ta med din egen. Besök din dotters favorit butiker så att hon och hennes vänner kan prova kläder. Ställ små utmaningar eller uppgifter där flickorna får välja en outfit för varandra för att prova på, alltför.

Stranden

Om du har turen att bo nära en strand eller inom en rimlig köravstånd till en, använda detta som din partystad. Vad du väljer att göra för dagen beror på ditt barns intressen. Ta en volleyboll eller frisbee för sportiga barn som gillar att hålla aktiv. Alternativt kan ditt barn vill koppla av med sina vänner skvallra, läsa tidningar och stänk i havet. Ta gott om solskydd och picknick att göra det mesta av din dag.

Camp Site

För ett pyjamasparty med en twist, låta ditt barn och hennes vänner att övernatta på en lokal campingplats. Pitching tält, rosta marshmallows och sitter runt lägerelden är några saker som många barn kommer att njuta. Håll antalet gäster begränsat till närmaste vänner så att barnen är lättare att övervaka.

Nöjespark

För tweens som tycker snabba åkattraktioner och adrenalin rusar, ordna ett besök på en lokal nöjespark. Många parker erbjuder grupp, födelsedag eller barns rabatter så titta framåt för att säkra bästa möjliga resultat. En nöjespark besök kommer att lika uppskattas av pojkar och flickor, eftersom de kan sätta agendan för dagen genom att välja vilka rider de skulle vilja gå vidare. Stanna till vid en av de snabbmat platser i parken för lunch och en bit tårta.


Relaterade artiklar