Hur man gör en fodrad Bag

November 25

Hur man gör en fodrad Bag


Fodrade påsar är gjorda med användning av två olika färger av tyg sys ihop för att skapa en yttre och innerpåse. Remsor av tyg är formade i handtagen och fäst mellan skikten av tyg vid toppen av påsen. Göra en fodrad väska är ett sömnadsprojekt att även nybörjare kommer att finna framgång med, eftersom allt du behöver är förmågan att driva en symaskin. Fodrade påsar gör stora gåvor för vänner och familj.

Instruktioner

• Lay halv gård fodertyg och 1/2-gården utanför tyg på en plan yta. Jämna ut eventuella veck eller rynkor genom att köra ett varmt järn över ytan av tyget.

• Mät två rektanglar, 20 inches lång och 13 inches bred, från fodertyg med en linjal. Klipp ut rektanglar med en sax. Upprepa denna process med utsidan tyget för att skapa två rektanglar också.

• Matcha två rektanglar av fodertyg med sina räta mot räta. Klipp en 1-tums fyrkantig bit från de två nedre hörnen på de båda lagren av fodertyg. Nåla lagren av fodertyg tillsammans med raka pinnar. Upprepa denna process med de två rektanglar utanför tyg.

• Sy en 1/4-tums söm runt de förenade foder bitar med en symaskin och matchande tråd. Endast sy sömmar i de två sidorna och längs raka bottenpartierna. Lämna de övre kanterna och fyrkantiga utskärningar öppen. Ta bort stiften när du kommer till dem. Clip några lösa trådar. Upprepa detta steg på de sammanfogade utanför bitar.

• Drag öppna en av de fyrkantiga utskurna delar i botten av infodringen. Dra öppna diagonalt så att de två sydda sömmar matcha upp i mitten. Nåla över kanterna med raka stift och sy en 1/4-tums söm över öppningen. Ta bort stiften när du kommer till dem och klippa alla lösa trådar. Upprepa denna process på det motsatta hörnet och på de två utskurna hörn utanför pjäs. Tryck båda handtagen lägenhet med ett strykjärn.

• Klipp ut två band från fodertyg, 4 1/2 inches bred med 43 1/2 inches lång. Vik första vävremsan längden på mitten så att höger sida är tillsammans. Pin runt kanterna med raka stift för att hålla dem på plats. Sy en 1/4-tums söm över en av de kortare kanterna och ner hela längden av remsan. Ta bort stiften och klipp några lösa trådar. Upprepa detta steg med den andra vävremsan.

• Dra båda tygremsor höger ut genom de öppna kanterna. Använd en nål för att plocka tyget i hörnen för att göra dem torget. Vik in kanterna på de öppna ändarna med 1/4-tums och sy sömmarna längs kanterna. Dessa band kommer att vara handtag för din väska.

• Stäng av foderdelen rätsidan ut så rätt sidor av tyget står nu inför utåt. Stoppa fodret bit innanför ytter bit så att höger sida är tillsammans och alla sömmar matcha upp. Tuck en hantera i mellan två lager av tyg på ena sidan. Handtaget bör bilda en "U" -form ner inuti påsen. Placera ändarna på handtagen i det önskade läget mellan de övre öppna kanterna av fodret och den yttre tyget. Pin på plats. Upprepa detta steg på den motsatta sidan av påsen med det andra handtaget.

• Stift runt de återstående övre kanterna på påsen att förena de två delarna tillsammans. Sy en 1/4-tums söm runt den övre kanten av påsen. Lämna en 2 till 4 tums avsnitt längs kanten öppen. Ta bort stiften som du syr och klippa några lösa trådar. Vänd påsen höger ut genom att dra tyget genom öppningen upptill.

• Skjut fodret i mitten av väskan och dra handtagen uppåt. Vik kanterna på den öppna platsen i med 1/4-tums. Hand sy en söm längs med öppningen med en nål och tråd för att slutföra sömmen. Tryck längst upp sömmen av påsen med en järn platta.


Relaterade artiklar