Hur man bygger träpallar

January 2

Hur man bygger träpallar


Träpallar kan användas i tillverkning av lager eller för dagligt bruk i hemmet. Använda pallar i läckande källare kommer att skydda objekt från vattenskador. Att veta hur man bygger träpallar själv kommer att spara pengar. För företag, lastpallar bygg minskar internt kostnaden för att driva ett företag.

Instruktioner

• Använd sågen att skära tre 48-tums-långa bitar av 3 1/2-tums bred och 1 1/2-tums tjock trä (dessa kallas stringers). Skär 10 st på 40 inches lång från 3 1/2-tums bred med 3/4-tums tjock trä (dessa kallas däck styrelser).

• Använd en såg för att skära ut två 6-tums bred och 1 1/2-tums höga spåren på de tre 48-tums trä stringers. Detta steg är endast nödvändigt om du gör en fyrvägs pall för att användas med en pallyftare. Pall jack har en 33-tums bred sprids med varje gaffel sex inches bred. Mät i 7 1/2 inches från varje ände av vart och ett av de tre stringers att hitta din första snittet. Därefter mäta från din första snittet tecken över sex inches och göra en markering för sinande snitt. Mät från botten av stringer upp 1 1/2 inches och markera för din längd snitt. Se bild för hur de tre delarna kommer att se ut efter nedskärningarna.

• Nail däck styrelse till slutet av stringer med två 2 1/2-tums spik. Placera den andra änden stringer under däck ombord och fäst med två 2 1/2-tums spik. Placera mitten stringer i mitten mellan de två slut stringers och fäst med två spikar. Fäst sedan däcket ombord till den andra änden av stringers med två spikar på slutet. Fäst mitten deckboard i mitten av pallen. Varning: Om du gör en fyrvägs pall, se till att dina spåren på marken och inte uppåt till däck av pallen.

• Vänd på pallen över och lägga till en deckboard till vardera änden och centrum som du gjorde i steg 3. Detta kommer att bli botten av pallen.

• Vänd på pallen över på däck sida med pallyftare slots vända nedåt. Tillsätt två däck styrelser på vardera sidan av mitt ombord, fördelade jämnt.


Relaterade artiklar