Hur man gör en gata Diorama av andra världskriget

October 9

Hur man gör en gata Diorama av andra världskriget


Dioramor är ett utmärkt sätt att visa olika tidsperioder i historien. Dioramor göra stora skolprojekt alternativ eller, för hobby, bra sätt att dekorera en modell tåg set-up eller annan miniatyr landskap. Studera den era du vill återskapa är viktigt, särskilt i fallet med en andra världskriget gata diorama. Detta kommer att kräva att bestämma placeringen av gatan liksom den händelse du vill skildra.

Instruktioner

• Använd WWII böcker eller källor på nätet för att hitta fotografier av WWII gatuscener. Leta efter vissa scener som du är intresserad av. Om du gör detta för ett skolprojekt, leta efter scener som är specifika för ditt uppdrag.

• Var uppmärksam på scenen som du visar. Titta efter information som enhetliga och klädstilar, arkitektoniska stilar, gatuskyltar och aktiviteter. Om detta är en post-apokalyptisk scen, dessa saker är fortfarande viktigt, även om de verkar delvis förstörts.

• Arbeta med så många naturliga material som möjligt för att göra scenen realistiska. Trädgrenar på träd, små pebbles för kullersten, verkliga sand för sandiga områden och gräs eller örter för löv och blad alla få en diorama till liv.

• Bestäm storleken på din diorama innan du väljer din bas. För skolprojekt, en diorama storleken på en stor skokartong är vanligen tillräcklig eller kanske en större låda, beroende på lärar specifikationer. Lådan ska vara robust för att skydda ditt projekt kommer till och från skolan. Om projektet behöver vara större, är en tjock bit frigolit ett bra val. Täck ditt frigolit ombord med murbruk för enkel fastsättning av föremål såsom byggnader, murar och staket.

• Besluta om omfattningen av din diorama och se till att allt passar den skalan. Typiska skalstorlekar är 01:32 och 01:35.

• Köp lämpliga stora siffror WWII från din hobby butik eller leksaksaffär. Se till att de militära siffror du väljer är lämpliga för platsen och den scen som du arbetar med.

• Använd gips för att bilda berg, kullar och andra landmärken. Gips gör också en bra beläggning för väggar och byggnader byggda av kartong som behöver visas täckt av tegel eller puts. Släta stuckatur med fingret, lämnar några små hologram äkthet och markera gips med tegel linjer för tegelväggar. Måla på lämpligt sätt i enlighet med foto av scenen du skapar.


Relaterade artiklar