Hur man kan inreda Cupcakes att se ut som Svampbob

March 2

Hur man kan inreda Cupcakes att se ut som Svampbob


Svampbob Fyrkant pryder hem många barn. Denna seriefiguren presenteras på allt från hantverk och bakverk till leksaker och videor. När de lämnar en SpongeBob-tema part, skapa realistiska utseende muffins med bara några leveranser och en stadig hand. Placera muffins tillsammans i en ruta för att dekorera en stor SpongeBob att barnen dra isär eller helt enkelt skapa varje cupcake med en mini Svampbob ansikte. Antingen är en rolig och läckra skildring av denna populära karaktär.

Instruktioner

• Scoop en tung mängd vit glasyr på spateln. Smooth på cupcake toppar utan att spateln röra kakan under. Sprid över toppen driver mot kanterna. Låt stå i en timme innan dekorera.

• Rita en fyrkant som fyller hela centrum cupcake med den bruna isbildning markör. Gör linjerna lite ojämna. Börja längst upp till vänster på cupcake och dra till botten. Fortsätt linjen till höger och upp till toppen. Avsluta linjen horisontellt på toppen för att fullborda kvadraten.

• Måla inuti torget med den gula markören genom att trycka lätt. Färgen kommer att glida bort markören på glasyren.

• Skapa två runda ögon nära toppen av torget med den bruna markören. Förläng tre linjer på var och en av ögonen för att göra Svampbob ögonfransar. Rita näsan mellan ögonen genom att göra en upp och ner V. Färg insidan av ögonen vita.

• Dra munnen med hjälp av den bruna markören. Glide markören från den ena änden av torget till den andra gör ett stort leende. Rita leende linjer på ändarna. Gör två röra tänder nedanför linjen genom att rita små torg. Färg insidan av tänderna vita, noga med att inte täcka den bruna kontur.

• Gör ögonglober genom att tillämpa den blå markören i en cirkelrörelse i mitten av varje öga cirkel. Lämna gott om vit visar.

• Dot den blå markören runt ansiktet inne i gula fyrkanten. Detta gör hålen på Svampbob kropp.


Relaterade artiklar