Felsökning en Kenmore 80-serien torktumlare som inte startar

May 6

Felsökning en Kenmore 80-serien torktumlare som inte startar


Även om det finns ett antal skäl till varför en Kenmore 80 serie torktumlare inte fungerar på rätt sätt, finns det betydligt färre problem som orsakar torktumlaren att inte starta alls. I stället för att behöva fokusera på lasten inuti torktrumma eller tork inställningar som när du felsöker andra torkproblem, när torktumlaren startar inte du vet att du kan fokusera all din felsökning ansträngningar på apparatens strömförsörjning.

Instruktioner

• Skjut luckan till torktumlaren stängd. Detta är förmodligen det enklaste fix för en Kenmore 80 serie torktumlare som inte fungerar, och det är också vanligt nog att Kenmore rekommenderar i sin tork bruksanvisning som tork ägare kontrollera detta innan du ringer efter service. För din egen säkerhet, kommer torktumlaren inte fungerar förrän dörren är helt stängd.

• Stäng av "Cycle Selector" knappen för att cykeln som du vill köra. Du måste alltid välja en cykel innan apparaten kan starta.

• Pressa på "Start" -knappen på torkfrontpanel. Det kan ta en stund för tork att inse att "Start" -knappen har tryckts in. För bästa resultat, håll "Start" knappen i ungefär en sekund innan du släpper den.

• Tillgång ditt hem "torktumlare" brytare switchar genom att öppna ditt hem breaker rutan. Leta reda på uppsättning av två brytare märkta "torktumlare" och bläddra båda dessa växlar till "On". En tillfällig förlust av el eller ett strömavbrott kan orsaka brytare för att vända till "Off" på egen hand.


Relaterade artiklar