Brownie Girl Scout Spel

January 27

Brownie Girl Scout Spel


Föra flickor tillsammans i gruppaktiviteter, skapa vänskapsband och goda minnen är vad flickscouter handlar om. Välj spel som är rätt för gruppen. Brownie Girl Scouts är i åldrarna sex till åtta, eller i årskurserna 1 till 3 så anser ålder, erfarenhet och fysisk förmåga, och se till att förbli känsliga för olika trosuppfattningar och sedvänjor när man väljer aktiviteter. Oavsett om du spelar får till know-du spel, natur spel eller lärande spel, är det viktigt att alla scouter är engagerade.

Penny Peanut (Lär känna dig)

Organisera dina flickor i en cirkel, eller några cirklar med större grupper. Tala om för spelare de kommer att dagligvaru att köpa något de vill, men det måste börja med samma bokstav som första namn. Till exempel, "Jag är Penny och jag gå till marknaden för att köpa jordnötter." Nästa flicka kommer att lägga till listan med hennes val, såsom "Mitt namn är Yolanda och jag ska köpa yoghurt och jordnötter." Varje efterföljande flicka läggs till listan upprepa de andra flickornas objekt som de går. Den sista flickan i cirkeln säger hela listan, plus sin egen mat. Spela igen genom att ändra ordningen av flickorna och gå runt igen. Eller välj ett nytt ämne. I stället för mat från butiken, använda djur.

Natur Scavengerjakt

Vid fint väder, organisera en natur tipspromenad för dina scouter. Skapa om en sida av artiklar flickorna måste samlas i en naturstig eller park. Lägg dem i par eller grupper och få dem söka efter objekt som "ett grönt blad", "en brun sten", "en fjäder", "en myra" och så vidare. Ge dem burkar för att hämta sina prover i. Det första laget att återvända med alla sina objekt kan ta emot ett pris på ditt val.

Det lutande tornet i Pisa (International Education)

Det finns ett antal lysande aktiviteter som lär barn om olika kulturer. Ta in bilder, fakta och statistik om det lutande tornet i Pisa i Italien. Sätt dina scouter i par eller grupper, beroende på gruppens storlek. Förse dem med tandpetare och marshmallows, sedan utmana dem att skapa sina egna torn. Dela ut priser för skinniest tornet, det högsta tornet och den som lutar mest utan att falla över.


Relaterade artiklar