Hur långt ifrån varandra bör tabeller vara vid en mottagning?

January 9

Hur långt ifrån varandra bör tabeller vara vid en mottagning?


Ett bröllop är en av de viktigaste dagarna i en persona € ™ s liv och en som bara bör ske en gång i livet så när den stora dagen kommer allt måste vara perfekt in i minsta detalj. Eftersom bröllopsdag är den dag då det lyckliga paret dela denna magiska ögonblick med sina nära och kära detta kan resultera i att ha över hundra människor tillsammans på ett ställe. Men det sista ville är en överfulla mottagning där gästerna ständigt stötte av förbipasserande BYA € ™ s som de satte sig ner för måltiden. Så för att undvika det så långt ifrån varandra bör borden vid en mottagning vara?

Gör din forskning

Besök din plats val när de har ett bröllop mottagning på som är av liknande storlek vad din kommer att bli. Inte alla platser kommer att tillåta detta, men om du frågar din kontakt de kanske kan ordna för dig att visa receptionen innan gästerna anländer. Om möjligt besöka två eller tre mottagningar så att du kan ha ett bredare spektrum av idéer för rum layouter. Genom att besöka platsen när det har en mottagning på plats du kan se hur de kommer att ställa på rummet och vilka tabeller används till exempel runda eller rektangel bord?

Stor bröllop mottagning

När du besöker din valda plats promenad runt några bord med stolar dras ut som om någon satt i dem ideal ett utrymme på tre fötter bör lämnas mellan borden. Om du har en sitta ned mjöl servitör / servitris kommer att vara passerar genom gångbanor och du inte vill att dina gäster att vara ständigt störd när de försöker att roa sig. Se till att det finns tillräckligt med utrymme mellan tabellerna så att gästerna kan få upp från sitt bord utan knackar gäst kolleger bakom dem. Det bör också finnas plats för gäster och personal att passera varandra om deras vägar är att möta.

Små till medelstora mottagning bröllop

Med en ganska liten bröllopsfest kan du hitta dig själv med det motsatta problemet till en större bröllopsfest och det är för mycket utrymme. När du är har en bröllopsfest med färre gäster för sitta ned mjöl du inte vill ha tabellerna alltför fördelade ut lämnar storleken på rummet att överskugga gästerna. Även om du skulle ha ett rum för att passa antalet gäster sedan tre fötter skulle fortfarande vara en idealisk mätning, men i ett fall där du har ett stort rum och ett litet antal gäster sedan försöka för de tabeller som skall spridas till fem fot ifrån varandra.

Kväll mottagning

När sitta ned mjöl har avslutats kommer du vill ordna två eller tre av bord och stolar för att tas bort från rummet innan kvällen underhållning startar. Anledningen till detta är att gästerna kommer att bli mycket mer mobil och oavsett hur långt isär tabellerna är trafiken kommer att bygga upp. Gästerna kommer snart att börja publiken tillsammans i grupper och du inte vill att de blockerar gångväg. Genom att ta bort två eller tre tabeller detta kommer att skapa utrymme för tabeller som skall dras längre ifrån varandra. Detta uppmuntrar också gäster att dansa eftersom de inte längre har en plats att sitta.


Relaterade artiklar