Felsökning en Sears Kenmore 587 Diskmaskin

March 17

Felsökning en Sears Kenmore 587 Diskmaskin


The Kenmore 587 serien diskmaskin, som såldes till Sears butiker över hela landet, har tillfälliga problem rengöring objekt, och som varje maskin, kan det falla offer för ett antal mekaniska eller elektriska fel. Den 587 levereras med ett års garanti för delar och arbete på defekta enheter, och en 10-års garanti på läckor i badkaret eller dörrpanelen. För enkla problem, kan husägare försöka felsöka en Sears Kenmore 587 diskmaskin sig att spara besväret, försämringen och eventuella kostnader för ett servicebesök.

Instruktioner

• Kontrollera att diskmaskinen säkring inte har gått eller överspänningsskyddet har inte löst ut, vattnet slås på till enheten och diskmaskinsluckan är stängd och låst på rätt sätt om enheten vägrar att köra.

• Avsluta tvättcykeln om "tvätt" blinkar. Ljuset bara aktiveras om cykeln avbröts manuellt. Försök att köra "SNYGGA" -funktionen igen om de "sanera" lampan blinkar eller inte slås på efter att välja alternativet.

• Ladda diskmaskinen ordentligt om disken skramlar eller vibrera under drift. Undvik att ladda disken för nära varandra eller för nära enhetens bricka arm.

• Lägg till ny tvättmedel eller installera en avhärdare till enheten om objekt kommer ut smutsiga eller färgade. Ladda rätter på ett sätt som undviker att blockera den roterande brickan armen och tornet i underkorgen.

• Utvärdera temperaturen och trycket av det vatten som kommer in i brickan, eftersom felaktiga vatteninställningar kan påverka ett antal bricka funktioner. Justera vattentrycket till diskmaskinen till mellan 9,07 och 54.4kg. per kvadrattum, och vattentemperaturen till minst 48,9 grader Celsius. Undvik att ställa in vattentemperaturen för mycket över 120 grader - alltför varmt vatten kan permanent etsa en dimmig blick på porslin.

• Kontrollera avloppsslangen för veck om diskmaskinen inte rinna av ordentligt. Kontrollera att alla anslutna enheter avfalls rensas av mat.

• Aktivera "Heat Dry On" funktion och kontrollera att sköljmedels fylls om disken inte torkar korrekt.


Relaterade artiklar