Hur man gör en Nerf Grenade Launcher

December 28

Hur man gör en Nerf Grenade Launcher


En hemmagjord Nerf granatkastare liknar en potatis bärraket utan en officiell exploderande trigger. Avtryckaren är tillverkad av en enkel post som ett gem. Den gem håller fjädern på plats före frisättning av granaten. En plastfilm fall från en filmrulle håller fjädern på plats och är rätt storlek för att skjuta en bunt Nerf granater eller kulor 1/2 från 3 inches lång. Gör en hemlagad Nerf granatkastare i cirka 15 minuter efter alla leveranser samlas.

Instruktioner

• Öppna locket till plastfilmen behållaren. Ställ locket åt sidan. Placera en-tums fjäder i behållaren. Tryck ihop fjädern så långt det går. Märk toppen av den komprimerade fjädern på utsidan av behållaren. Gör två varumärkena, en mittemot den andra. Låt våren för att packa upp och ta bort den från plastfilmen behållaren.

• Skär ett litet hål på märket på utsidan av filmbehållaren. Placera punkten av farkosten kniv på märket. Rotera farkosten kniv för att borra ett hål genom sidan av behållaren tillräckligt stor så viran från en stor gem passar genom hålet. Upprepa processen på andra märket.

• Öppna två veck på längden av ett stort gem och räta ut kabeln. Böja tråden så att den befinner sig vid en 90-graders vinkel strax ovanför de återstående två veck. Placera den raka änden av den böjda gem genom de två hålen på filmbehållaren. Detta är utlösaren till granatkastare.

• Ta bort gemet avtryckaren och placera fjädern inuti filmbehållaren. Tryck ihop fjädern och sätt gemet trigger genom hålen. Kontrollera att gemet är på rätt nivå för att hålla fjädern på plats. Justera hålen vid behov.

• Ta försiktigt gemet avtryckaren och våren från plastfilmen behållaren. Squeeze tillräckligt varmt lim för att täcka botten av filmen behållaren. Omedelbart ersätta fjädern i behållaren. Tryck försiktigt upp på våren för att sjunka ned i fjädern i varmt lim. Ställ åt sidan och låt torka i 5 minuter.

• Klipp en 01 till 01 januari / 2-tums bit silvertejp. Vänd bandet så den klibbiga sidan upp. För in tejpen mellan den första och andra spolen av fjädern. Vänd kanterna av bandet upp och över toppen våren innesluta den i silvertejp. Skär alla hörn från bandet så våren passar lätt in i filmbehållaren.

• Tryck ihop fjädern och fäst med gemet avtryckaren. Placera tunga gummiband runt ovanpå filmen behållaren så halvan på behållaren och den andra hälften är ovanför locket linjen.

• Stack tre Nerf granater tillsammans i form av en pyramid. Säkra Nerf granater tillsammans med tre gummiband. Placera ett gummiband i mitten och en 1/4 tum från varje ände.

• Ställ Nerf granater upp så att de sitter på slutet. In änden i gummibandet tills den sitter på toppen av fjädern. Rikta Nerf granat på det önskade målet. Dra ut sprinten från sidan av behållaren. De Nerf granater kommer att lansera.


Relaterade artiklar