Old School 80 & 90-talet Party Ideas

July 25

Old School 80 & 90-talet Party Ideas


Om du vill kasta en gammal skola fest med ett 80-eller 90-talet tema, se till att du har kul med det. De 80-talet och 90-talet fylldes med intressant musik, klädstilar och popkulturreferenser sätta i nuet. Se till att du informera dina gäster i förväg av partiets tema så att de kommer att dyka upp i rätt sinnesstämning för att njuta av ditt hårda arbete och kreativitet.

Dräkter

Du som inte har en giltig 80-talet eller 90-talet part utan att göra det en maskerad. För att hålla festen sammanhängande, välj ett decennium i stället för båda. Också gå med en särskild kostym tema som grunge eller rap för 90-talet, eller 80-talet dans / aerobics vurm, tvshow tecken eller filmer. Det ska bli kul att se hur människor tolkar dina kostym idéer. Var inte rädd för att klä dig i en galen kostym för att inspirera dina gäster att ha en bra tid.

Musik

Gör en part spellista som innehåller dina favorit 80-talet och 90-talet låtar, beroende på vilket decennium du väljer att gå med. Plocka klassiska hits från decenniet samt mer obskyra låtar. Se till att folk kan dansa till musiken, om de vill. Om du inte har mycket musik till hands, ta hjälp av en musikorienterad vän eller köpa en samlingsskiva från decenniet som du väljer. Kontrollera att musik spelas under hela partiet att hålla saker kul och positiv.

Mat och dryck

Med lite snacks är alltid en bra idé på en fest, särskilt om att dricka kommer att vara inblandade. Om du var en tonåring under 80-talet eller 90-talet välja livsmedel som hänför sig till dessa år av ditt liv, såsom stora skålar av chips eller skivorna av chicken nuggets. Drycker bör bero på ditt tema och budget. Om du tjänar alkohol överväga att göra en skål med alkoholhaltiga punsch. Om du var i college under dessa år väljer en drink som du tjänat på den tiden, till exempel en öl fat.

Andra idéer

Dekorera utrymme du kastar partiet i med gamla skolan objekt från decenniet du väljer att representera. Gå till en sparsamhet butik och leta efter gamla affischer människor från eran att hänga på väggarna. Leta efter andra billiga rekvisita såsom videobandspelare, stora telefoner och vinylskivor. Häng upp banderoller i populära färger och tyger från den tiden. För 80-talet, välj lavendel, chockrosa, klarblå och elektrisk grön. För 90-talet riva sönder en gammal flanellskjorta och knyt ihop för att skapa grunge streamers.


Relaterade artiklar