Över kullen Idéer

September 2

Över kullen Idéer


Vissa människor anamma åldrande och älskar att fira varje födelsedag, vilket gör dem goda kandidater för en over-the-hill partiet. Planera ett födelsedagsfirande over-the-hill är ett sätt att lägga humor till åldrandet, och det finns många idéer för denna typ av parti. Från inbjudningar till kakan och dekorationer, hålla sig till en rolig tema som kommer att göra personen födelsedag skratta snarare än oroa om att få äldre på denna speciella dag.

Kort

Inbjudan sätter läget för ert parti tema eftersom det är det första objektet gäster kommer att få relaterade till händelsen. För hemlagad inbjudningar, beskriva en stor gravsten på tjockt, grått eller svart konstruktion papper. Klipp ut konturerna och använda svart crafting färg för att skriva partit specificerar - datum, tid och plats - på framsidan av gravsten. Placera inbjudan i en svart kuvert och använda en over-the-hill-tema klistermärke som en tätning. Eller gör ett collage inbjudan. Klipp ut bilder av ikoniska människor, mode eller händelser som var populär under den period då honoree'sens föddes och klistra in dem på framsidan av inbjudan. På insidan skriva ett meddelande som säger: "Om du kommer ihåg något av människor eller objekt på framsidan av denna inbjudan, då du är gammal också. Kom och hjälp mig att fira."

Tårtor

Det finns många over-the-hill tårta idéer. Välj en som speglar personen födelsedag personlighet och intressen. Till exempel, för en golf entusiasten, en tårta gjord för att likna en golfbana är ett alternativ. Lägg roliga slag att förbättra det övergripande temat, såsom en mycket äldre man som håller en golfklubba i ena handen och en käpp i den andra. Eller välj ett tema som kommer att göra honoree och alla gäster skratt, såsom en tårta gjord för att likna en kyrkogård med gravsten slagklippare.

Spel

Införliva spel i ert parti kommer att hålla dina gäster underhöll. "Det var tider" är ett spel som kräver spelare att gissa kostnaden för poster såsom bröd, mjölk och gas under året honoreen föddes. Ge ett pris till den spelare som har den närmaste gissning för varje objekt. Har gästerna delta i walker tävlingar. Ge varje spelare en rullator eller käpp att bära under kappsegling, eller har varje spelare knyta benen tillsammans för att göra spelet mer utmanande. Gästerna ska tävla mot varandra i en utsedd utanför området. Vinnaren av tävlingen kommer att få ett pris.

Språkar

Dela ut nyhet minnessaker så att dina gäster minns festligheterna. Köp små over-the-hill-tema presentpåsar från en part specialitet butik. Om du inte kan hitta teman väskor, använd svart eller grå påsar. Beställ olika ätbart att lägga till varje påse, såsom myntverk och choklad med honoree'sens namn, datum för partiet och en rolig bild eller citat på omslaget. För en humoristisk touch, bland annat inslagna katrinplommon i varje påse. Andra idéer inkluderar att ge varje gäst en skräddarsydd CD som består av musik från år honoreen föddes eller en personlig kortlek med en äldre tema bild på framsidan av varje kort.


Relaterade artiklar