Hur man installerar PVC VVS i en diskbänk

January 2

Hur man installerar PVC VVS i en diskbänk


När du uppdaterar ett kök genom att installera ett nytt handfat, bör du också byta ut avlopps VVS. Den gamla stål VVS kan vara svårt att arbeta med och kommer ofta läcka. När du vet hur man installerar PVC VVS i en diskbänk, kan du fylla diskhon installationsverksamhet. Det finns PVC-drain kit alls stor låda järnaffärer. Om du installerar en dubbla handfat, plocka upp ett kit som rymmer två avlopp.

Instruktioner

• Linda teflontejp runt de exponerade filtergängorna under diskbänken. Om du installerar en dubbla handfat avlopp, ta de två dränerings tailpieces och mittkoppel. Linda kopplings gängor med teflontejp.

• Placera en slip mutter på varje ände av tailpieces med gängorna utåt. Sätt båda tailpieces in i varje sida av kopplaren. Placera tailpieces till diskhon avlopp för att se till att de rada upp på rätt sätt. Om kapning är nödvändigt, markera tailpieces och skär dem till rätt storlek med en bågfil. Torr passar tailpieces till avloppet genom att trä glidmuttrarna utan att dra åt dem.

• Placera en slip mutter runt båda ändarna av PVC väggröret och sätt in det i avloppsröret som kommer från väggen. Trä glidmuttern över muren röret men dra inte åt den helt. Placera en ände av sink fällan till vägg PVC-rör och tråd glidmuttern på sink fälla.

• Rikta in den andra änden av sink fälla under kopplaren från avloppet. Ta slutstycke som ansluter från kopplingen till sink fälla och markera var den ska kapas. Den slutartikel ska passa 1 tum inuti både kopplingen och sink fälla. Skär slutstycke med hjälp av en bågfil.

• Placera två glidmuttrar på slutartikel med sina trådar inför varje ände. Skjut slutartikel i kopplingen och sink fälla. Trä en slip nöt att sink fälla och en till kopplingen. Dra alla glid muttrarna jämnt med hjälp av en stor par Kanallås tång.


Relaterade artiklar