Rinnande näsa och Hosta rättsmedel för spädbarn

January 20Rinnande näsa och hosta hos spädbarn är ofta vanliga tecken på en förkylning, tillsammans med en halsont, minskad aptit, och lätt feber. Övergripande behandling består i att använda over-the-counter koksaltlösning nässpray eller en nasal aspirera för att hålla ditt spädbarn näsa klar. För hosta, kan en cool-dimma förgasare medan barnet sover hjälpa till att lossa slem i hans hosta.

At-Home Behandlingar för rinnande näsa och hosta

Enligt en februari / mars 2008 frågan om "Fit Graviditet," i 2007 federala experter avråds användning av over-the-counter kalla mediciner för spädbarn och barn. Av denna anledning är föräldrar ser till alternativa behandlingar för att hantera sådana symtom som rinnande näsa och hosta. Tara Levy, en naturläkemedel läkare i Oakland, Calif., Föreslår lossa slem med ånga, en saltlösnings nässpray eller bröstmjölk. Avlägsna slem även genom användning av ett spädbarn spruta. Håll luften fuktig i barnets rum med hjälp av en luftfuktare. Ett annat alternativ behandling för att minska trafikstockningarna består i att använda naturliga ingredienser. Kombinera två droppar eukalyptusolja och en tesked safflorolja och olivolja. Massage blandningen i ditt spädbarn bröst för befrielse, sade Levy. Hydration är nyckeln till att hålla ditt barn decongested också. Mata ofta genom amning eller flaskmatning, eller mata henne vatten eller utspädd saft. Den amerikanska Pediatrics Association föreslår också användning av normala saltlösning näsdroppar om sekret i ditt spädbarn näsa är tjock. Först använder en ren pipett som har sköljts med tvål och vatten eller vanligt vatten. Sedan innan utfodring, placera två droppar i varje näsborre. Omedelbart sug lösningen med ett spädbarn spruta.

Andra behandlingar för Hosta

Ånga hjälper lindra "barky" eller "croupy" hostar i ett barn. Ett sätt att lindra hosta är att slå på varmvatten i badrummet och låt ånga köra med dörren stängd. Sedan sitta i rummet med ditt barn i ca 20 minuter för att bryta upp hosta. Ge ditt barn en kall dryck för att lindra ömhet från hosta, men använd inte läsk eller apelsinjuice. Ge inte hosta till barn yngre än 3 på grund av risken för kvävning.


Relaterade artiklar