Hur att bleka kläder Vita

December 27

Hur att bleka kläder Vita


Alla har vita kläder som inte är vita längre på grund av fläckar och smuts. Om du har barn eller arbete på en restaurang, du vet precis hur svårt det kan vara att hålla vita kläder rena. Här är några tvätt tips om hur man tvättar vita kläder med blekmedel.

Instruktioner

Hur att bleka vita kläder

• Tvätta nedsmutsade vita kläder så snart som möjligt för att förhindra fläckar från att sätta i. Om detta inte är möjligt, placera plagget i en ren diskbänken och dra den med varmt vatten och diskmedel.

• Placera kläder i tvättmaskin, fyll med varmt vatten och diskmedel. Låt tvättcykeln körning för 3/4 av vägen, sedan lägga blekmedel. Sätta blekmedel in med tvätten tvål kommer att göra tvål värdelös. Tvålen behöver tid för att göra sitt arbete och lossa smutsen. En av de viktigaste tvätt tips du kan få är att följa instruktionerna på flaska blekmedel om den korrekta mängden för storleken lasten du tvättar.

• Låt brickan att slutföra det är cykel. När du är klar blekning kläder vita, ta kläderna. Om de inte är vita nog upprepa processen. Andra gången tillåter endast en fjärdedel av tvättiden för enbart detergent före tillsats blekmedel. Kläderna ska vara rena och vit. Om inte, följ instruktionerna på blekmedel flaska för blötläggning och sedan rewash som vanligt.


Relaterade artiklar