Program för att designa barnkläder

March 4

Program för att designa barnkläder


Det finns olika sätt att designa kläder för barn i dessa dagar. Använda Adobe design mjukvara som Illustrator eller Photoshop kan du skapa egna bilder som kommer att tillämpas senare för att färdiga kläder. Du kan även använda onlinetjänster för att ladda upp dina bilder och välja kläder som du vill att dina bilder ska visas. Ett annat alternativ är ett program som låter dig skapa kläder mönster, eller specialiserad kläder design mjukvara som låter dig skapa skisser och experimentera med olika färger, tyger och former när du skapar din design.

Modedesign

Digital Fashion Pro är Computer Aided Design (CAD) programvara som tillåter nybörjare att utforma enkelt, med hjälp av anpassningsbara mallar. Ingen teckning eller design erfarenhet är nödvändig. Den grundläggande paketet ingår endast mallar för män och kvinnors kläder, men det finns en extra paket som kallas "Beyond the Basics" som innehåller mallar för baby- och barnkläder. Standard programpaket är £ 129, och tillägget kan läggas till för £ 32, som i oktober 2010.

Mönsterdesign

Om du vill designa barnkläder för människor att göra hemma, kan du lära dig att skapa mönster och instruktioner för din ursprungliga design. eTelestia erbjuder en nedladdningsbar kurs i att skapa barnkläder mönster. Den innehåller 29 lektioner och en online-handledare för fyra veckor, för £ 160 (200 euro). Ämnena innefattar bland annat användningen av tyger, mönsterläggning, stilar, sömnad och monteringsanvisningar.

Grafisk design

Grafisk design mjukvara som Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator används för att skapa högupplösta grafik som kan användas i ett antal tillämpningar. Fri hand rita barnvänliga konstruktioner med hjälp av pensel eller penna verktyg, eller ändra clip art finns på Internet. Du kan skapa kläder mönster, eller grafik som kommer att ställas på färdiga kläder. Ett antal webbplatser erbjuder högkvalitativa clip art gratis eller för inköp, som kan ändra storlek och omformas som du tycker passar. Se till att du inte bryter mot upphovsrättslagen genom att använda andras bilder. Kontrollera att se vad användning avtal om handels är eller foto grafiken du vill använda. Om du inte ser någon information användning, frågar konstnären direkt. Vissa gör att du kan använda sina bilder som de är, andra kommer att göra det möjligt att du kan använda dem och ändra dem. Vissa artister vill vara krediteras och / eller betalt för sitt arbete.

Skräddarsydda produkter

Ladda upp din logotyp eller grafiskt tryck som JPEG, GIF eller TIFF-fil till en webbplats som egna eller Cafe Press. De har hundratals grundläggande objekt som du kan välja att skriva ut din design på, inklusive barns skjortor, haklappar och spädbarn bodysuits. Priserna varierar beroende på produkt och storleken på din beställning.


Relaterade artiklar