Hur man kan inreda en tårta med en isbildning spruta

April 4

Hur man kan inreda en tårta med en isbildning spruta


Dekorera med en glasyr spruta ger en härlig och festlig pricken till din tårta, speciellt om du håller ett barnkalas eller donera din tårta till en välgörenhetsorganisation baka försäljning. Du kan också ha kul att komma med idéer för dina tårta dekorationer. Om du letar efter en grupp barn under skolloven, be dem att hjälpa dig att lysa upp dina kakor genom att lägga till sina egna mönster till dem.

Instruktioner

• Dra några idéer för dina dekorationer på papper innan du börjar använda grädde sprutan på dina kakor. Tänk på storleken på kakor som du har gjort och begränsningarna av utsmyckning tips som medföljde isbildning spruta set. Om dina tips har alla ganska stora munstycken, se till att din design inte är alltför invecklad. Dessutom, tänk på hur du kommer att införliva olika färger i din design.

• Ta bort kolven från toppen av isbildning sprutan. Detta kommer att skruva av på de flesta modeller.

• Spoon den första färgen av isbildning mix du tänker använda i kroppen av sprutan. Tryck isbildning ner till botten av sprutan nära till utloppet men var noga med att inte tillämpa så mycket tryck att isbildning mix börjar komma ut i andra änden.

• Skruva på en utsmyckning spets till botten av sprutan. Därefter, förlänga kolven till dess fulla räckvidd och fäst till toppen av sprutkroppen.

• Placera utsmyckning spets över den del av kakan och tryck försiktigt på sprutkolven med hjälp av fingrarna. Vissa isbildnings sprutor kommer att ha en utlösningssystemet i motsats till en kolv.

• Använd en spatel för att fördela glasyren över dina kakor om du vill täcka stora områden med en färg.


Relaterade artiklar