Felsökning och reparation ett löpband

August 13

Felsökning och reparation ett löpband


Investera i ett löpband hjälper dig att träna i bekvämligheten av ditt eget hem. Du kan titta på tv eller lyssna på musik medan du arbetar. Walking bara 30 minuter om dagen håller ditt hjärta friskt, hjälper dig att gå ner i vikt, kontroll diabetes, högt blodtryck och mer, enligt Mayo Clinic. Att hålla ditt löpband i god form kommer att hjälpa den sista år; allt som krävs är regelbundet underhåll. Felsöka löpband för att spara pengar, särskilt när garantin går ut och du behöver för att göra ett servicebesök. (Se Resurser.)

Instruktioner

• Håll löpbandet ren, vilket hjälper till att hålla motorn och motorstyrningen från överhettning. Genom att hålla temperaturen lägre på ditt löpband motor, kan du förlänga livslängden på din löpband. Rengör bältet vecka med vatten och en nylon borste och låt bandet torka helt innan du använder den igen.

• Kontrollera nivån på ditt golv om din löpbandet rör sig från sida till sida när du går på det. Flytta ditt löpband till ett plant golv om det behövs.

• Kontrollera framsidan och baksidan av löpbandet om din löpbandet rör sig från sida till sida. Byt ut trasiga endcaps om ditt löpband har knäckt plast endcaps i varje ände. Din löpband är bultar kan dra genom plasten, vilket skapar ojämnt tryck på bältet.

• Byt bältet av ditt löpband om ditt löpband stängs när du använder den. Detta kan hända när värmesensor på din löpband stänger av motorn för att hindra den från att bränna ut. Håll bältet rena och när du byter den.

• Följ tillverkarens anvisningar på löpbandet för bandspårning om du hör en knackar buller medan du kör på löpband. Detta kan betyda att du har en defekt rulle, men det kan också betyda bältet blir för mycket kraft på varje sida av rullen.

• Justera löpbandet för att hålla den från sträckning med hjälp av insexnyckel som följde med ditt löpband. En insexnyckel har en L-formad stång och ett huvud som ser ut som en sexhörning. Använd en liknande storlek skiftnyckel om du inte fick en insexnyckel. Du kommer att se skruvarna för justering bandet på baksidan av ditt löpband. Gör ett kvarts varv medurs för att dra åt bältet om du tycker att det har lossnat. Se till att ditt löpband körs på tre mph medan du justerar bältet spårning. Tre mph representerar den ideala hastigheten när du gör justeringar skruv.


Relaterade artiklar