Hur man gör en Instrumental med Audacity

December 3Skapa en instrumental musikstycke och blanda det kan alla åstadkommas med ljudmixning programmet Audacity. Audacity tillåter användaren att importera spår, spela in låtar, mixa och lägga till effekter för att få ljudkvaliteten du vill. Exportera filen som en MP3 och dela den med alla dina vänner. Audacity har ett enkelt gränssnitt så att du inte behöver vara en professionell tillverkare för att kunna använda programmet.

Instruktioner

Hur man gör en Instrumental med Audacity

• Kontrollera att mikrofonen är korrekt konfigurerad och positionerade för att uppnå optimal inspelningskvalitet.

• Öppna Audacity. Om du inte har Audacity, gå till sin webbplats och ladda ner en gratis version (se länk i Resources). Tryck på inspelningsknappen längst upp i verktygsraden. På inspelningsknappen är en cirkel med en röd prick i mitten. Tryck på Stop när du är klar. Stoppknappen är en cirkel med en gul fyrkant i centrum.

• Klicka på inspelningsknappen en gång för att spela in ett annat spår under det tidigare inspelade spåret. Dra musen över ett avsnitt för att klippa eller kondensera för att göra det kortare. Klicka på "X" till vänster om banan för att ta bort den.

• Klicka på "Effekter" på den övre menyraden. Välj mellan att ändra equalizer, lägga ekon, phaser effekter och mycket mer. Klicka på "Redigera" och "Markera alla" för att använda en effekt på hela låten. Klicka på "Redigera" i verktygsfältet. Klicka på "Ångra" för att avlägsna eventuella tillsatta effekter.

• Justera volymen på inspelningen och fade effekter. Skjut knappen till vänster eller till höger för att öka totalvolymen och volymen kommer ut ur varje högtalare.

• Gå till "File". Klicka på "Exportera som MP3" för att spara som en MP3-fil. Öppna din nya instrumentella och förhandsgranska filen.


Relaterade artiklar