Första åren Mikrovågsugn Sterilizer Instruktioner

October 31När flaskan utfodring ett spädbarn, sterilisering matarutrustningen säkerställer att flaskorna du använder för att mata ditt barn är helt ren. Steriliserade flaskor hjälpa till att hålla en baby friska eftersom spädbarn inte har samma immunitet mot bakterier som äldre barn och vuxna. Förenkla flaskan steriliseringsprocessen med hjälp av en mikrovågsugn autoklav. Den första åren Microwave Sterilizer hjälper föräldrar sterilisera nappflaskor innan du använder dem för att mata en baby.

Instruktioner

• Tvätta alla flaskor och flask delar noggrant, med hjälp av diskmedel tvål och en flaskborste för att nå trånga utrymmen och sprickor i flaskorna.

• Placera steriliserings på disken för att förbereda den för sterilisering av flaskor och flask delar. Ta tork facket från basen av steriliserings och häll 207ml. kallt vatten i botten av steriliserings. Byt torkfacket i botten av steriliserings - kontrollera att handtagen i torkfacket linje med handtagen på basen.

• Snäpp bröstvårtan träd på torkfacket inuti basen av steriliserings - det passar överallt på brickan. Ställ bröstvårtor och flaskkragar på bröstvårtan trädet att sterilisera dem. Placera flaskorna upp och ner på torkfacket - som höga flaskor i en vinkel och korta flaskor raka. Se till att ingen av punkterna på torkfacket vidrör varandra så det finns tillräcklig omsättning under steriliseringsprocessen.

• Placera locket på steriliserings och vrid frigör ångventilen på locket av steriliserings till stängt läge.

• Ställ in steriliserings i mikrovågsugnen. Ställ en mikrovågsugn med över 1.100 watt för att laga mat under fyra minuter på full effekt. Ställ en mikrovågsugn med mellan 850 och 1.000 watt att laga mat för fem minuter på full effekt. Ställ en mikrovågsugn med mellan 500 och 800 watt för att laga mat i åtta minuter på full effekt.

• Låt steriliserings ostört i mikron i två minuter efter stekperioden är klar.

• Ta bort steriliserings från mikrovågsugnen efter avkylningstiden gått ut. Kontrollera indikatorn steriliserings på steriliserings - det borde visa en grön färg för att indikera att de objekt inuti är steril.

• Lyft på locket av steriliserings att omedelbart använda objekt. Du kan också lämna locket på plats, vrid frigör ångventilen till öppet läge och hålla objekt steril inuti enheten i upp till tre timmar. Om du väntar längre än tre timmar att använda objekten, måste du sterilisera dem igen.

• Töm ut vatten som finns kvar i botten av steriliseraren genom att hälla ut det från en hällpip. Om du lämnar vatten i botten, kan det förkalkas över tiden, vilket kan skada enheten.

• Tvätta basen med diskmedel, skölj och torka den med en dishtowel. Du kan också tvätta bas i övre korgen i diskmaskin.


Relaterade artiklar