Hur man tvättar Muddy Fotboll Socks

February 24

Hur man tvättar Muddy Fotboll Socks


Efter en lerig fotbollsmatch, kan dina knapar, strumpor och ben täckas med lera ränder. Klassad som en protein fläck sätter lera upp om tvättas i varmt vatten. Nyckeln till att avlägsna lera fläckar från atletisk strumpor är att ta bort så mycket av leran före tvätt som möjligt, därefter behandling strumporna i kallt vatten så att fläcken inte inställd. Även vita fotboll strumpor kan blekas ren igen, är det inte ett alternativ med färgade strumpor.

Instruktioner

• Torra strumpor som är caked med lera på en plan yta, sedan plocka bort caked lera före tvätt. Tvätta allvarligt lerig strumpor genast kan göra dem mer smutsiga och våt lera tenderar att smeta när de plockas upp. Om dina strumpor inte har täckt-on lera, hoppa över detta steg.

• Fyll en 5-liters hink med kallt vatten. Lägg ett tvättmedel förindränkning produkt, efter dosintervallet på din produkt.

• Placera leriga fotboll strumpor i kallt vatten för att suga, och dra den rekommenderade väntetiden, som varierar beroende på den produkt du använde. Efter 10 till 15 minuter, skrubba insidan av strumpan med handen eller en tvättlapp för att lossa lera från tyget. Om det inte finns någon väntetid, blöt i 30 minuter.

• Ta bort strumporna från det kalla vattnet blöt, och överföra dem till tvättmaskinen. Tvätta strumpor med varmt vatten och en typisk tvättmedel. Använd inte varmt vatten.

• Kontrollera strumporna efter tvätt. Om de är fortfarande leriga, blöta dem i kallt vatten igen för en halv timme, och tvätta dem en gång till.


Relaterade artiklar