De bästa laptop antennförstärkare

May 30

De bästa laptop antennförstärkare


Wi-Fi-antenn boosters ger ett relativt billigt och praktiskt alternativ till att betala för mobiltelefon företagens prenumerationsprogram. I tätorter där gratis Wi-Fi hotspots är snabbt på att bli allestädes närvarande, kan en £ 13 booster dubbla eller tom tredubbla rad en bärbar dator Wi-Fi kapacitet. För riktigt stellar prestanda som ökar intervallet med en faktor 10 eller mer, dock, är en något större investeringar i ordning.

Den EUB-362 EXT - High Power Long Range Wireless G USB-adapter

För om kostnaden för två och en halv månad på Sprint eller AT & T-nät, en bärbar dator användare att distribuera EnGenius Tech EUB-362 EXT kan sitta tvärs över gatan från McDonalds och plocka upp Wi-Fi samt de som sitter inne. Med sin 200mW uteffekt, den EUB-362 EXT besitter känsligheten att ta in extremt svaga Wi-Fi-signaler. Den EUB-362 EXT arbetar på B, G och Super-G bandbredder som är bland de mest populära med gratis varma spot leverantörer. Enheten är kompatibel med alla Windows-operativsystem.

Den WiFiStation - Världens längsta räckvidden USB Wi-Fi-klient

Ubiquiti påstående att Wi-Fi-stationen är i själva verket världens längsta räckvidden USB Wi-Fi-klient förtjänar ytterligare undersökning, och för omkring £ 65 användare av bärbara datorer kan undersöka själva. Den spec ark publicerad av Ubiquiti hävdar att produkten har ett minsta intervall förlängning av 100 gårdar och signalförstärkning med upp till 6 dB. Enheten finns i två konfigurationer, både med enkla "plug-n-play" beteckningar och kommer att fungera med alla Windows-operativsystem med hastigheter på upp till 150 Mbps.

Wave N - High Power USB 802.11N Wifi-adapter

Radio Labs är en producent av Wi-Fi-relaterade redskap och, enligt Steve Gräsand Bright Hub ", en av de ledande leverantörerna av trådlösa nätverkskort för bärbara datorer." Bolagets Wave N - Long Range 802.11n Wi-Fi-adapter har upp till 15 gånger kraften i en vanlig bärbar dator Wi-Fi-kort. Med ett komplett utbud av Wi-Fi-frekvenser inbyggda i USB 2.0 drivs chassi, Wave N hävdar att nå hastigheter på 300 Mbps med en full 500mW makt. Radio laboratorier erbjuder detta toppen av sin linjeenhet för knappt £ 97, från och med 2010.


Relaterade artiklar