Hur man skriver ett prov Missing Person rapport

May 23

Hur man skriver ett prov Missing Person rapport


Att hitta en försvunnen person är svårt om du försöker att göra det på egen hand. Om du ringer polisen eller hyra en privat detektiv för att hjälpa dig med din sökning, måste du fylla i en försvunnen person rapport. Rapporten ska innehålla all grundläggande information om den saknade personen, och eventuell ytterligare information som kan hjälpa myndigheterna att hitta personen.

Instruktioner

• Ge information om dig själv, såsom namn, adress, hem och mobiltelefonnummer, yrke, arbetsplats och arbetstelefonnummer. Ange din relation till den saknade personen, information om hur länge du har lärt känna honom, och hur och var du träffade. Skriv datum och tid på rapporten.

• Ge en fullständig beskrivning av den saknade personen, inklusive hans fullständiga namn, smeknamn, ålder, hemadress, hem och mobilnummer och e-postadress. Om du vet den saknade personen är aktiv på alla sociala nätverkssajter, lägga denna information till rapporten. Fakta bör innehålla en detaljerad fysisk beskrivning av person, såsom längd, vikt, allmänt bygga, hårfärg och längd, ögonfärg, om hon bär glasögon och om hon har ärr, tatueringar eller piercingar. Också ge en detaljerad beskrivning av kläder och skor den saknade personen eventuellt bär.

• Beskriv den fysiska och psykiska hälsan hos den saknade personen. Ge information om allvarliga medicinska tillstånd den saknade personen kan ha, mediciner hon tar, om det ser ut som hennes medicinering var kvar och vad som kan hända om hon inte tar sin medicin. Om motivet är gravid ange hur långt hon är. Om den saknade personen är i riskzonen för självmord, är det viktigt att du delar detta faktum. Lägg all information om alkohol och andra droger, om betydande.

• Supply detaljerad information om när personen sågs senast, inklusive datum, tid och plats. Ange som var såg personen senast. Om du känner till försvunnen person var på väg till en viss plats, dela detta. Erbjud idéer om var han tillbringar vanligtvis sin tid, som hans vänner är och vem han kan ha haft problem med. Även om det är relevant, ange hur vädret var på när han sågs senast.

• Slutligen, dela om den försvunna personens plånbok eller handväska, mobiltelefon, nycklar och lite kläder, såsom en jacka, även saknas.


Relaterade artiklar