Information om Yamaha VXR vattenskoter

May 1

Information om Yamaha VXR vattenskoter


2011 års modell Yamaha VXR Jet Ski designades för att bära tre och har en 1812 cc motor, men äldre modeller kan hittas med två säten och mindre makt. 2011 års modell har elektronisk bränsleinsprutning, en korrosionsskydd och en låg rpm (varv per minut) läge, vilket sparar bränsle.

Hull och tillbehör

2011 års VXR modellen kommer i blå metallic eller metalliskt silver, byggdes med hjälp av en lätt NanoXcel skrov. Vattenskidor, vakna brädor och knä ombord kan fästas på waverunner för dem som söker extra spänning.

Specifikationer

Den VXR har en 1812 cc deplacement med en fyrtakts, fyrcylindrig marinmotor. Den har en elektrisk start, öppen slinga vattenkylning och tar regelbundna blyfri bensin med en tank på 15,9 liter. Transmissionen är direkt från motorn och pumphjulet är av rostfritt stål, trebladig, med 15,6 grader av beck. Den VXR är 128,7 inches lång, 46,1 inches bred och 45,7 inches hög. Den väger 330kg torr.

Funktioner

Den VXR kan bära tre personer och lagra 15.7 liter utrustning. Den har en lutande detekteringsbrytare, som stänger av motorn om hantverks välter. Den VXR har en fjärrstyrd säkerhetssystem och levereras med ett handskfack med isolerade dryckeshållare för långa varma eller kalla enheter.


Relaterade artiklar