Red Ribbon Week icke-motoriserade Float Idéer

February 15

Red Ribbon Week icke-motoriserade Float Idéer


Red Ribbon Week, firas oftast den sista hela veckan i oktober, är den största och äldsta drogförebyggande kampanj i Amerika. Initiativet syftar till att utbilda samhällsmedlemmar och barn om farorna med droganvändning, liksom vikten av drogförebyggande bland ungdomar. Ett sätt att dela detta budskap är genom en parad flyta.

Ballonger

Skapa en parad flottör som bokstavligen svävar i luften med en ballong display. Köp dussintals röda ballonger. Hyr en tank med helium och börja blåsa upp dem. Med hjälp av en lång bit av stark lina eller ljus rep, skapa enkla röda bandform på marken. Knyt ändarna av röda ballonger kommer runt detta band form. Se till varje ballong är säkrad med en stram knut. Under paraden, bjuda in eleverna att hålla båda ändar av bandet float och långsamt gå ballongerna genom paraden.

Hästar

Hästar är ett icke-motoriserade transportsätt som kan användas i en iögonfallande parad flyta. Hitta någon som arbetar med djuren och frågar om hon skulle vilja att engagera sig. Smycka hästens sadel och tyglar med röda band och be föraren att bära rött, alltför. Skapa affischer som människor kan bära när de går bredvid hästen att ytterligare ta itu med röda bandveckan. Tänk på en slogan som innehåller hästen, såsom "Djur gör inte droger. Varför skulle du?". Se till hästar är tillåtna under paraden innan man går vidare med denna idé.

Banderoller

Dela betydelsen av drogmedvetenhet genom att visa meddelandet i en serie av affischer och banderoller. Börja med starka papper av alla storlekar och fäst dem att strejkvakter att deltagarna kan hålla när de går igenom paraden. Skriv "Red Ribbon Week" på en stor banderoll som är åtminstone 6 fot lång. Skapa andra affischer med fakta om drogmissbruk, däribland att använda inhalationsmedel kan orsaka plötslig död genom kvävning. Också innehålla en banderoll som är ett sätt för parade åskådarna att engagera sig, såsom en webbplats om drogförebyggande.

Rolling Props

Skapa en Red Ribbon Week parad flottör som kan rullas ner på samma gata. Nästan allt med hjul kan förvandlas till en flottör - vagnar, barnvagnar och trä hö sängar. Gör en flottör konstruktion som kan dras på ett av dessa rörliga delar. Skapa överdimensionerade, smutsiga proffsiga drogparaphernalia med en stor röd cirkel och kors runt dem. Eller be lokala studenter att rida på en av dessa större rörliga sängar att kasta godis och röda band in i folkmassan som de är dras genom festligheterna.


Relaterade artiklar