Online Language Arts Aktiviteter för Autistiska Middle School studenter

February 25

Online Language Arts Aktiviteter för Autistiska Middle School studenter


Medel skolbarn med autism får normalt Individualiserad Education Program (IEP) tjänster inom språkkonster. Dessa tjänster kan inkludera att lära sig nya ord och underhålla lärt ordförråd. De kan också innefatta praxis med social språk och problemlösningsförmåga. Med ökningen av teknik i skolan, är det uppmuntrande att hitta online spel som är lämpliga för att utveckla språkkonster och problemlösningsförmåga i mitten elever som kan läsa på en tredje klass nivå eller högre.

Ordförråd utveckling

Ordförråd utveckling är avgörande för kommunikation. För en rolig läsning och ordförråd spel, gå till funbrain.com (se Resurser). Det här spelet lär eleverna att titta på en bild och hitta rätt ord för att beskriva bilden. Det utvecklar både läsning och ordförråd. För att spela ett annat spel för att öka elevernas ordförråd gå till scholastic.com (se Resurser). Det här spelet kommer att hjälpa barn att kategorisera poster genom att sortera dem baserat på spelets regler. De måste räkna ut vilka saker hör hemma i platser, såsom hem, affärer, restauranger och firehouses. Dessa spel är mycket lämplig för elever med autism eftersom de använder bilder, som är en av de primära former av lärande för autistiska elever.

Social Språkutveckling

Barn med autism behöver ofta stöd för att utveckla den sociala språk. En viktig del av att veta hur man närma sig eller prata med en person att kunna läsa status för sina känslor och ansiktsuttryck. För en interaktiv ansiktsuttryck spel, gå till dotolearn.com (se Resurser). På samma sätt, identifiera känslor för sig själv och andra är svårt för autistiska barn. Barn med autism har en hög grad av visuell inlärning. En annan visuell lärande spel finns på dotolearn.com (se Resurser), fokuserar på visuell medvetenhet om ansiktsuttryck. Det här spelet ger eleverna en chans att titta på tre olika klädda kort. Varje person som bilden visar upp en annan känsla. Studenten måste välja den bild som beskriver den känsla för den svängen.

Problemlösning språkspel

Barn med autism har ofta svårigheter med problemlösning. Läsa gåtor och hitta svaret är ett bra sätt att öka förmåga till problemlösning. Gå till meddybemps.com (se Resurser) och hitta ett spel att lära eleverna omfattande tänkande. Eleverna måste ta hänsyn till varje djur attribut att gissa vilken det är. För en annan användbar webbplats för problemlösning i samband med balans och dessutom gå att teams.lacoe.edu (se Resurser). Detta spel uppmuntrar problemlösning genom att ha den studerande lägga block på ena sidan av en skala och balansera skalan genom att matcha det numret på den andra sidan.


Relaterade artiklar