Lägga till en Lean till en Barn

February 13

Lägga till en Lean till en Barn


Skärm skjul lägga utrymme för befintliga strukturer. Den skärm kan byggas över en befintlig dörr, eller en dörr kan behöva skära genom en befintlig vägg av den ursprungliga strukturen. Strukturen måste noga förenad med den ursprungliga byggnaden för att säkerställa att vatten inte sipprar ned mellan de två strukturerna. Annars är ett skärm ett ekonomiskt sätt att lägga utrymme, eftersom det kan dela befintlig värme och behöver bara lite läggas ledningar för att få elektrisk tillgång.

Instruktioner

• Nivå utrymmet för vindskydd och mät av dimensionen för tillsättning. Gräva ett dike om du planerar att göra en gjuten betongfundament. Diket måste vara tillräckligt djup för att undvika tjällyftning; detta kommer att variera beroende på plats, så kontrollera med din lokala anknytning kontor för uppgifter. Använd lite skrot virke för att göra ett formulär för betongen. Kolla hörn och allmänna layout för att se till att du är fyrkantiga med den befintliga byggnaden.

• Fyll den nedre delen av diket med stenar eller andra fasta aggregatmaterial. Häll betongen, och se till att packa ut luftbubblor. Bädda huvuddelen av vagnsbultar i cementen. Alternativt kan du skapa en smuts plattform och sprida chatt eller ärter grus ovanpå den för att stödja de nedre kanterna på ramen. Gamla järnvägs väg band gör en billig, ganska tålig stiftelse.

• Borra hål i två-tum gånger fyra tums skivor att motsvara bultarna inbäddade i betongen. Dessa kommer att vara ytplåtarna för dina väggar. Om du har använt grus och sliprar för din foundation, spika ytplåtarna till banden.

• Placera tryckimpregnerat 2-tums genom 4-tums skivor på 18-tums mellanrum med den smala kanten upp över ytplåtarna. Nail på plats. Placera styv isoleringsskiva över golvbjälkarna du just har skapat. Placera sedan ett lager av CDX plywood över isolering ombord. Nail på plats.

• Rama upp väggsektioner. Börja med ryggen, och sedan lägga till sidor. Lägg till fönster och en utanför dörren utrymme, om så önskas. Spika den nedre kanten till den yttre kanten av plywood, var noga med att gå igenom lager i golvbjälkarna. Spika en 2-tums med 4-tums ombord till den befintliga vägg, över bredden av den nya byggnaden, 12 till 18 inches över toppen av de inramade-upp väggar. Nagelstöd brädor från toppen av inramade upp väggen till undersidan av den långa kortet. Nail tak blinkande till toppen av den långa kortet. Använd tak tjära eller latex täta för att skapa en vattentät bindning mellan blinkande och befintlig vägg.

• Mät, hack och skär rätt vinkel för att passa takbjälkar från den bakre väggen till lång bräda spikas till den befintliga byggnaden. Lägg 2-tum med 4-tums stödbrädor varje 18 inches mellan kant takbjälkar och översidan av de inramade upp sidoväggar. Markera dörrutrymmet, och klipp ut. En sawsall kommer vara till stor hjälp här om du äger en. Var noga med att kontrollera för elektriska ledningar eller VVS rören innan du börjar såga.

• Mät, klippa och spiken styv isolering, då sidospår bitar. Dessa kan vara exteriör-grade plywood, eller 4 fot bred kommersiell rangerbangård. Nail styv isolering till tak, så exteriör-grade 1-tums plywood. Tack filtpapper över alla exponerade träytor, då asfalt tak. Ett annat tak eller väderbeständiga tak kan användas, om så önskas, men tänk på att ge din nya byggnaden någon sorts vattentät hud.

• Ställ i alla fönster eller dörrar. Lägg till trim styrelser. Måla trim med utomhusbruk latexfärg.


Relaterade artiklar