Hur att göra din egen tandborste Innehavare

April 7

Hur att göra din egen tandborste Innehavare


Tandborste innehavare får ofta smutsiga och kan vara svåra att rengöra på grund av att de individuella tandborstavdelare eller den smala formen på behållaren. Skapa din egen tandborsthållare med återvunnet material för att spara pengar och ge en ren behållare för dina tandhygienprodukter. Gamla tandkrämstuber kan skäras upp, rengöras och monteras till en lämplig-tema hållare för din familjs tandborstar. En miljömedveten hantverk skapas genom återvinning vad som ofta betraktas som skräp i en "grön" användbar form.

Instruktioner

• Skär bottenfals från fem tandkrämstuber. Sätt saxen i varje rör och skär längs sidosömmen. Öppna varje rör och rengör återstående tandkräm från röret med tvål och varmt vatten.

• Mät en 3 1/2 4 1/2 tums fyrkant på fyra av rören med en linjal och trimma överskottet från hela rektanglarna med sax. Mät och kapa den sista röret i en 3 1/2 3 1/2 tums fyrkant.

• Gör 1/2 tums veck vid den inre toppen av fyra rektangulära bitar, och säkra varje vik med en bit genomskinlig tejp. Slå hål längs en rektangulär bit långa kanter vid halv tums mellanrum. Gör samma sak längs den icke-vikta kortsidan.

• Lägg hålstansad rektangel på vart och ett av de andra rektangulära bitar och markera de stansade hål på de andra tre rektangulära bitar. Stansa hålen i de markerade ställen, så att hålen stansas i exakt samma ställen på varje rektangulärt stycke.

• Linje kortsidan av ett rektangulärt stycke med varje sida av utskurna torget, märkning där hålen ska stansas. Stansa de markerade hålen med hålslaget på varje kant av den fyrkantiga biten. Punch två hål i mitten av torget stycke för dränering.

• Match två långsidor av två rektangulära bitar och snöra ihop dem från topp till botten med en bit band. De tryckta sidor bör möta ut. Knut bandstycket vid både toppen och botten på hållaren. Matcha hålen på en tredje rektangulär bit med en av de anslutna bitar, tryckta sidan utåt. Väv bandet in och ut ur hålen som förbinder de andra och tredje styckena. Upprepa med den fjärde stycke, ansluta den till den första och den tredje för att bilda en kub.

• Säkra tandkrämstub kuben till sista fyrkantig bit med bulldog klipp, fästa en på varje sida. Spetsar annan bit band hela vägen runt alla fyra sidor, som förbinder de rektangulära bitar med kvadratisk bas. Knyt bandet ändarna.


Relaterade artiklar