Hur man använder Corningware

March 11Corningware bakeware, som infördes 1958, kommer i storlekar och färger för att passa någon kock. Den ursprungliga bakeware var gjord av ett glaskeramiskt material lämpligt för användning i ugnen, på spisen eller under en grill. Dagens Corningware är gjord av keramiskt stengods och används främst i ugnen och mikrovågsugn. Servera måltider direkt från ugnen med bitar som passar varje hushåll och tillfälle. Förvara resterna och make-före måltider i bakeware syftar till att skydda maten från kylan. Njut av bekvämligheten med att använda en Corningware maträtt att förbereda och servera mat från frysen till ugnen till bordet.

Instruktioner

• Förbered Corningware för användning genom att först tvätta den i varmt tvålvatten. Torka den med en handduk och låt den lufttorka. Spray bakeware med matlagning spray innan användning om så önskas för att förhindra mat fastnar på spishällen.

• Rengör bakeware med samma metod. Ta bort matrester med en nylonskursvamp och icke-slipande rengöringsmedel, om det behövs. Låt inte bakeware i blöt i vatten; uppvärmning Corningware efter blötläggning under en längre tid orsakar krackelering, eller ett nätverk av små sprickor som försvagar bakeware. Mest Corningware tål maskindisk; Kontrollera instruktionerna på botten av pjäsen att kontrollera tvättråd.

• Enligt bolagets hemsida, kan alla Corningware stengods bryta om de hanteras felaktigt. Använd Corningware stycken bara i ugn eller mikrovågsugn, aldrig på hällen. De extrema temperaturförändringar knäcka stengods.

• Kontrollera botten av stengods stycket att se hur det kan användas. Vissa kan endast användas i ugnen, medan andra är klassade för mikrovågsugn användning.


Relaterade artiklar