Hur man drar en tank för barn

August 15

Hur man drar en tank för barn


Medan en militär tanken är en komplicerad del av maskiner, dra en tank behöver inte vara komplicerat. Militära hantverk såsom båtar, flygplan och stridsvagnar har varit populära doodle foder för barn i alla åldrar. Ta dig tid att öva din ritning så att du kan bli en mästare grundläggande tanken tecknare. Glöm inte att tillåta gott om utrymme för att lägga till din egen stil.

Instruktioner

Hur man drar en Tank

• Rita larvband, vilket är sling transportband spår som omger hjulen. För att rita dem, göra en lång, horisontell oval, med en något mindre oval inuti. Tankar är lättast att dra i profil, så nu är när du behöver för att besluta om tanken kommer att möta höger eller vänster.

• Fyll i hjulen. Rita hjulen inom larvband slinga som du just ritade. Tankar tekniskt har åtta av dessa, men rita vad som ser rätt för dig. Du kan göra hjulen hur du vill, antingen mörka fyllda cirklar, eller ljusare färgade munk former.

• Rita en liten oval över hjulen. Cirkeln bör vara någonstans från en fjärdedel till hälften av storleken på den första ovala. Detta kommer att vara toppen av tanken, där man kan rida eller pop ut av det; det kallas ett skrov.

• Gör två linjer, som går rakt ner, från endera sidan av ovalen för att slutföra skrovet.

• Rita en kanon eller en stor lång pistol, kommer från skrovet. Det är bäst att göra rektangeln pekar upp något.

• Dekorera till ditt hjärta innehåll. Nu när du har en grundläggande tanken gjort, det finns en hel del som du kan göra. Rita träd eller byggnader runt den. Lägg till soldater, och platser för dem att slåss. Kanske du även vill lägga till en motståndare, som en annan tank eller en dinosaurie. Om du har färgade markörer eller kritor, kanske du vill göra tanken ljust grön eller kamouflage.


Relaterade artiklar