De bästa gåvor för pojkar Ålder 10

July 31

De bästa gåvor för pojkar Ålder 10


10-åriga pojkar kan ibland vara svårt att köpa för. De kommer redan har sina egna personligheter och kan inte längre anser sig barn. För några år sedan tecknade serier och leksaker skulle ha varit lämpligt, men dessa gåvor är nu alldeles för ung. Gåvor för en 10-årig pojke måste vara intressant, spännande och inte alltför barnslig.

Sport gåvor

Manyt 10-åriga pojkar är fotboll, baseball och allmänhet sport galen. Köp honom en ny fotboll eller basebollträ som han kan ta till skolan och använda med sina vänner. Om du köper ett basebollträ, köpa honom en boll och ett huvud beskyddare också; då kan han göra det till en riktig spel med sina vänner. Alternativt kan en 10-årig-pojken inte har varit en professionell fotboll eller baseball tidigare. Köp ett par biljetter till honom och dig och gör en familj dag ut.

Det senaste spelet

Om 10-årig pojke har en spelkonsol, köpa honom det senaste spelet och han kommer absolut att älska det. Detta är en gemensam gåva, dock, och du kan vara bättre kontrollera med pojkens föräldrar att se om han har spelet. Du kommer också att behöva se till att du får rätt spelkonsol (såsom en Nintendo Wii eller Xbox 360) eftersom det finns så många och de är alltid förändras.

Trampolin

Barn i alla åldrar måste hålla sig i form, frisk och aktiv. Du kan hjälpa till genom att köpa 10-årig pojke en stor studsmatta. Dessa finns tillgängliga på massor av varuhus eller på nätet. De börjar från cirka £ 97 och kommer med skyddande burar. Du kan även kasta pojken en fest och avtäcka sin nya trampolin; då alla hans vänner kommer att få använda det också.

Nerf Gun

De flesta pojkar runt 10 fortfarande njuta av att spela med sina vänner, som normalt omfattar spela striderna. Pojkar kommer att vilja springa runt jagar varandra, och en Nerf pistol kommer att vara ett perfekt komplement. Det finns i många färger, storlekar och former och med olika eldnings mekanismer och kan användas på ett säkert sätt utan föräldrarnas observation. Vapnen fungerar genom att skjuta ut kulor i form av pilar som håller sig till kardborreband västar att spelarna måste bära (de västar ingår). Nerf vapen är billiga, säkra och mycket roliga leksaker som hela familjen kan njuta av tillsammans.


Relaterade artiklar