Hur man bygger en digital Amplified Antenn

July 29

Hur man bygger en digital Amplified Antenn


Du kan göra din egen digitala förstärkta antennen med tillbehör du kan ha runt ditt hus, eller som kan köpas för billig. Antennen du kommer att göra är baserad på en DB-40 antenndesign som kan förstärka signaler när du tar emot dem på grund av det sätt som det är byggt. Detta gör att du kan plocka upp signaler som du kanske har problem med just nu med hjälp av enkla kanin örat antenner eller ens en butik köpt förstärkta antennen.

Instruktioner

• Markera ett hål två inches från toppen av styrelsen och en halv tum från sidan. Markera ett andra hål på den motsatta sidan med användning av samma mått.

• Markera en tredje hålet 7/34 inches från toppen av styrelsen och en halv tum från sidan. Markera ett fjärde hål på den motsatta sidan med användning av samma mått.

• Markera en femte hålet 10 inches från toppen av styrelsen och en halv tum från sidan. Markera en sjätte hål på den motsatta sidan med användning av samma mått.

• Markera en sjunde hål 13,5 inches från toppen av styrelsen och en halv tum från sidan och markera det. Markera en åttonde motsvarande hål på den motsatta sidan med användning av samma mått.

• Markera en nionde hålet 19.25 inches från toppen av styrelsen och en halv tum från sidan och markera det. Markera en tionde hålet på den motsatta sidan med användning av samma mått.

• Borra ett hål i varje plats är märkt med en 1/16-tums borr.

• Använd avbitare för att klippa kroken av fyra metall galgar och göra en intilliggande skuren i klädhängaren. Du kommer att vara kvar med åtta "V" formade bitar av metall klädhängare. Du vill de långa avsnitt av "V" form för att mäta på 8 inches lång med en 3-tums klyftan mellan de två trådarna. Använd sandpapper att slipa lacken bort av galgar i vinkelområdet för att skapa en bättre ledande kant.

• Skär krokarna av två galgar och räta dem att göra två raka bitar av metall som mäter 22 inches lång.

• Placera åtta metall klädhängare med sina vinklade kanter runt de borrade områden på träskiva. Placera brickorna på toppen av antenntråden så hålet i brickan matchar med hålet i träet. Sätt i en skruv i hålen och dra åt dem på plats så att metallhäng bitar säkras till styrelsen. Se till att ändarna på antennen utåt från brädet.

• Montera de raka bitar av metall klädhängare till styrelsen genom att placera dem en sida av styrelsen och böja trådarna kitty-corned från en punkt till nästa så att de gör ett "X" form i den första delen av styrelsen. Böj kablarna så att de lämnar den första delen av styrelsen i en rak linje.

• Böj klädhängare trådarna i en annan "X" -form mode från den raka sektionen av tråd för den sista delen av hål. Böj den sista biten av trådhängare runt de sista skruvarna i en rak linje.

• Bifoga en Ohm matchande transformator till ett område där trådarna rätas ut. Placera en skruv och bricka på vardera sidan av den raka antennen omkring i mitten av tråden efter borrning av ett motsvarande hål. Fäst kabeln från Ohm matchning transformatorn till vänster och höger skruvar på den raka delen av antennkabeln.

• Anslut en järnrör på baksidan av träskiva med hjälp av U-bultar och muttrar. Installera en fläns på en bas träbit och infoga järnrör i trä basen så att antennen har en viloplats.

• Anslut en koaxialkabel till den kvinnliga slutet av Ohm transformatorn och anslut den andra änden till en digital converter box. Anslut den digitala converter box till din TV och placera antennen i en lämplig plats där den kommer att få den starkaste signalen. Besök AntennaWeb.org hemsida och ange din adress där du har din antenn och det kommer att berätta vilken väg att peka antennen för att få bästa signalkvalitet.


Relaterade artiklar