Hur man gör din egen telefon Charms

July 17

Hur man gör din egen telefon Charms


Uppfinningen av mobilen öppnade dörren för en myriad av andra uppfinningar, inklusive tillbehör mobiltelefon. Mobiltelefon ägare kan skräddarsy allt om sina mobiltelefoner från designen på ytterhöljet till ringsignaler till bakgrunden på skärmen. Ett annat sätt människor anpassa sin mobiltelefon är med telefon charm. Dessa blanka små tillbehör dinglar från sidan eller botten av din mobiltelefon på en LASSO.

Instruktioner

• kväva en 4-tums bit av hantverk tråd. Slip tråden horisontellt genom det övre hålet eller ring din charm eller hängsmycke.

• Böj sidorna av tråd runt toppen av din hänge eller charm. Skjut en 8 mm pärla ned på båda trådarna, och skjut det till toppen av din hänge eller charm.

• Ta tag i trådarna om ¼ tum ovanför pärla och vrid ner dem i en ring. Pressa kanterna på ringen med dina tång för att driva samman trådarna. Kväva bort överflödigt kablar.

• Bänd öppna ringen på slutet av din mobiltelefon lariat med dina tång. Slip ringen på toppen av din charm i lariat ringen och pressa den stängd.


Relaterade artiklar