Hur man tar bort ett handtag från en Delta Single Handtag Duschblandare

April 13

Hur man tar bort ett handtag från en Delta Single Handtag Duschblandare


Du kommer att behöva ta bort handtaget från Delta enda handtag dusch kran om du behöver åtgärda eventuella läckor eller göra några andra justeringar av kranen. Delta dusch kranar med enkel handtag komma antingen som ett genomskinligt plastkula eller en metall handtag som sträcker sig ut i en riktning. Den typ av Delta duschblandare handtag du har avgör om den inställda eller ankarskruv i handtaget ligger, som du måste ta bort för att ta bort handtaget.

Instruktioner

• Stäng av vattnet i huset innan du försöker ta bort kranen handtag. Stäng huvudvattenventilen och slå sedan på en annan kran hela vägen så att ingen vattentryck kvar i rören.

• Använd dina naglar för att bända ut den lilla plastlock bit i mitten av handtaget, om din Delta duschblandare handtag är en plastboll. Avlägsna enda skruv under locket och ställ skruven åt sidan.

• Använd en liten insexnyckel för att ta bort skruven i botten av handtaget, om din dusch är kran handtag är gjord av metall. Placera en tvättlapp över duschens avlopp om du råkar tappa skruven.

• Dra handtaget från kranen enheten. Om handtaget sitter fast, värm upp i fem minuter med en hårtork. Om handtaget är fortfarande fast, klämma fingrarna på en handtags avdragare verktyget runt den bakre kanten av handtaget, sedan vrida det centrala stödet medurs för att dra i handtaget av kranen.


Relaterade artiklar